Повезане вести

Српска дипломатија у офанзиви: Моћна афричка држава размотриће повлачење признања независности Косова

Српска дипломатија у офанзиви: Моћна афричка држава размотриће повлачење признања независности Косова

Србија данас 28.05.2018
Наше две земље обележавају 60 година од успостављања односа. Председница Скупшине Србије Маја Гојковић изјавила је после састанка са председником парламента Гане Ароном Мајклом Оквајеом да ће та афричка земља размотрити… »
На помолу нова победа Србије: Још једна земља размишља да повуче признање Косова

На помолу нова победа Србије: Још једна земља размишља да повуче признање Косова

Телеграф 28.05.2018
Ова вест је објављена у Скупштини Србије Повезане вести Најновије из категорије Вести. Питање статуса Косова и Метохије биће поново размотрено у Републици Гани, изјавила је данас председница Скупшине Србије Маја Гојковић после… »
Данас сам председница парламента, а сутра видећемо: Гојковић о новој функцији

Данас сам председница парламента, а сутра видећемо: Гојковић о новој функцији

Телеграф 28.05.2018
Не би било чудно да неко ко води један ресор, у другој влади води други ресор - рекла је Гојковић Повезане вести Најновије из категорије Вести. Данас сам председница парламента, сутра - видећемо, рекла је Маја Гојковић, која се у… »

Вести дана »