Повезане вести
Егзит „запалио“ Истру
Вечерње новости 28.05.2018
Најпознатији европски музички фестивал по други пут у Умагу. Посетиоци стигли из преко 40 земаља света, како из целог региона и готово свих ЕУ земаља тако и из удаљених дестинација. НА другом по реду Сеа Стар фестивалу… »
Успешно окончан четвородневни спектакл у Умагу – 2. фестивал „Си стар“
РТС 28.05.2018
На другом по реду фестивалу „Си стар“, који је одржан од 24. до 27. маја у прелепој лагуни Стела Марис у Умагу, на десетине хиљада музичких ходочасника током четири дана прошло је кроз фестивалске капије, неуморно се… »
Десетине хиљада посетилаца на другом Сеа Стар фестивалу
Радио 021 28.05.2018
Десетине хиљада посетилаца уживало је ове године у програму другог Сеа Стар фестивала, који је организован од 24. до 27. маја у лагуни Стелла Марис у Умагу. Посетиоци су у Умаг стигли из преко 40 земаља света, како из целог… »
Вести дана »
Иран гађао танкер у Ормуском мореузу, команда војске САД: гађамо војне циљеве у Ирану
Бета пре 27 минутајош 21 повезана
РХМЗ упозорава на грмљавинске непогоде: Могући град и олујни ветар
Инсајдер пре 36 минутајош 18 повезаних
ПОБЕДНИЦА ЕЛИТЕ 9 ЈЕ СТАНИЈА ДОБРОЈЕВИЋ! Освојила главну награду од 100.000 ЕВРА! Анели Ахмић заузела 2. место и однела 50.000€: „Ја сам морални победник!“
Свет & Скандал пре 3 сатајош 21 повезана
"Ово ми је највећа животна победа" Први интервју Станије Добројевић након тријумфа у Елити 9: Проговорила о инциденту с Урошем, Асминовим родитељима и новцу од награде (видео)
Блиц пре 2 сатајош 16 повезаних
Ево колики је био хонорар Станије Добројевић у "Елити 9"! Асмин изнео у јавност, она побеснела - освојила и 100.000 евра
Блиц пре 22 минутајош 15 повезаних