Povezane vesti
Abbas: Zbog Jerusalema sam završio u bolnici
Al Jazeera 28.05.2018
Palestinski predsjednik rekao je da je stres zbog odluke SAD-a da prizna Jerusalem za glavni grad Izraela utjecao na njegovo zdravstveno stanje. Palestinski predsjednik Mahmoud Abbas izjavio je u ponedjeljak, nakon što je pušten iz bolnice u Ramallahu… »
Abas: Zbog Jerusalima sam bio u bolnici
N1 Info 28.05.2018
Palestinski predsednik Mahmud Abas je izjavio, nakon što je pušten iz bolnice u Ramali na Zapadnoj obali, da je stres koji je pretrpeo zbog odluke SAD da prizna Jerusalim kao glavni grad Izraela uticao na njegovo zdravstveno stanje. U pratnji svoja dva… »
Abas: Zbog Jerusalima sam bio u bolnici
Novi magazin 28.05.2018
Palestinski predsednik Mahmud Abas je izjavio danas, nakon što je pušten iz bolnice u Ramali na Zapadnoj obali, da je stres koji je pretrpeo zbog odluke SAD da prizna Jerusalim kao glavni grad Izraela uticao na njegovo zdravstveno stanje. U pratnji… »
Abas izašao iz bolnice, kaže da se oseća dobro
RTS 28.05.2018
Palestinski predsednik Mahmud Abas pušten je iz bolnice gde se lečio od, kako su zvaničnici rekli, infekcije pluća, javlja "Rojters". "Hvala bogu, napuštam bolnicu dobrog zdravlja i sutra se vraćam na posao", rekao je Mahmud Abas novinarima u… »
Vesti dana »

“Ne shvataju šta su uradili”: Dekan FDU najavljuje žalbu Univerziteta Ustavnom sudu zbog odluke Vlade da smanji plate profesorima
Nova pre 59 minutajoš 3 povezane

Uhapšen pomoćnik gradonačelnika Bora – oštetio gradski budžet za 840.000 dinara
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih

Ješić podržao uhapšene studente: U Srbiji nema mesta za političke zatvorenike
In medija pre 3 satajoš 11 povezanih

Dragan Šutanovac novi ambasador Srbije u Americi, Jelena Milić opozvana iz Hrvatske
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih

Jedinstveni potez posle dužeg vremena: Pet najvećih sindikalnih centrala u Srbiji podržalo studente
Nedeljnik pre 6 satijoš 9 povezanih