Повезане вести
Аббас: Због Јерусалема сам завршио у болници
Ал Јазеера 28.05.2018
Палестински предсједник рекао је да је стрес због одлуке САД-а да призна Јерусалем за главни град Израела утјецао на његово здравствено стање. Палестински предсједник Махмоуд Аббас изјавио је у понедјељак, након што је пуштен… »
Абас: Због Јерусалима сам био у болници
Н1 Инфо 28.05.2018
Палестински председник Махмуд Абас је изјавио, након што је пуштен из болнице у Рамали на Западној обали, да је стрес који је претрпео због одлуке САД да призна Јерусалим као главни град Израела утицао на његово здравствено… »
Абас: Због Јерусалима сам био у болници
Нови магазин 28.05.2018
Палестински председник Махмуд Абас је изјавио данас, након што је пуштен из болнице у Рамали на Западној обали, да је стрес који је претрпео због одлуке САД да призна Јерусалим као главни град Израела утицао на његово… »
Абас изашао из болнице, каже да се осећа добро
РТС 28.05.2018
Палестински председник Махмуд Абас пуштен је из болнице где се лечио од, како су званичници рекли, инфекције плућа, јавља "Ројтерс". "Хвала богу, напуштам болницу доброг здравља и сутра се враћам на посао", рекао је Махмуд Абас… »
Вести дана »
Годишњица напада испред ФДУ: Грађани обилазе институције које су "ћутале" (ФОТО и ВИДЕО)
Мој Нови Сад пре 17 минутајош 33 повезане
Украјина ће у Швајцарској почети консултације са Американцима о мировном споразуму с Москвом
Радио сто плус пре 3 минутајош 40 повезаних
Вучић: Американци да би дали лиценцу НИС-у желе да виде цео уговор, то није могуће за пет дана
Блоомберг Адриа пре 1 сатјош 21 повезана
Како може без звезде и партизана?! Ергин Атаман загрмео, његове речи одзвањају Европом
Вечерње новости пре 38 минутајош 31 повезана
Хладно и облачно време са кишом и снегом у Србији 22. и 23. новембра 2025.
Наслови.аи пре 1 сатјош 24 повезане