Povezane vesti

Abbas: Zbog Jerusalema sam završio u bolnici

Abbas: Zbog Jerusalema sam završio u bolnici

Al Jazeera 28.05.2018
Palestinski predsjednik rekao je da je stres zbog odluke SAD-a da prizna Jerusalem za glavni grad Izraela utjecao na njegovo zdravstveno stanje. Palestinski predsjednik Mahmoud Abbas izjavio je u ponedjeljak, nakon što je pušten iz bolnice u Ramallahu… »
Abas: Zbog Jerusalima sam bio u bolnici

N1 Info 28.05.2018
Palestinski predsednik Mahmud Abas je izjavio, nakon što je pušten iz bolnice u Ramali na Zapadnoj obali, da je stres koji je pretrpeo zbog odluke SAD da prizna Jerusalim kao glavni grad Izraela uticao na njegovo zdravstveno stanje. U pratnji svoja dva… »

Novi magazin 28.05.2018
Palestinski predsednik Mahmud Abas je izjavio danas, nakon što je pušten iz bolnice u Ramali na Zapadnoj obali, da je stres koji je pretrpeo zbog odluke SAD da prizna Jerusalim kao glavni grad Izraela uticao na njegovo zdravstveno stanje. U pratnji… »
Abas izašao iz bolnice, kaže da se oseća dobro

Abas izašao iz bolnice, kaže da se oseća dobro

RTS 28.05.2018
Palestinski predsednik Mahmud Abas pušten je iz bolnice gde se lečio od, kako su zvaničnici rekli, infekcije pluća, javlja "Rojters". "Hvala bogu, napuštam bolnicu dobrog zdravlja i sutra se vraćam na posao", rekao je Mahmud Abas novinarima u… »

Vesti dana »