Povezane vesti
Abbas: Zbog Jerusalema sam završio u bolnici
Al Jazeera 28.05.2018
Palestinski predsjednik rekao je da je stres zbog odluke SAD-a da prizna Jerusalem za glavni grad Izraela utjecao na njegovo zdravstveno stanje. Palestinski predsjednik Mahmoud Abbas izjavio je u ponedjeljak, nakon što je pušten iz bolnice u Ramallahu na… »
Abas: Zbog Jerusalima sam bio u bolnici
N1 Info 28.05.2018
Palestinski predsednik Mahmud Abas je izjavio, nakon što je pušten iz bolnice u Ramali na Zapadnoj obali, da je stres koji je pretrpeo zbog odluke SAD da prizna Jerusalim kao glavni grad Izraela uticao na njegovo zdravstveno stanje. U pratnji svoja dva… »
Abas: Zbog Jerusalima sam bio u bolnici
Novi magazin 28.05.2018
Palestinski predsednik Mahmud Abas je izjavio danas, nakon što je pušten iz bolnice u Ramali na Zapadnoj obali, da je stres koji je pretrpeo zbog odluke SAD da prizna Jerusalim kao glavni grad Izraela uticao na njegovo zdravstveno stanje. U pratnji svoja… »
Abas izašao iz bolnice, kaže da se oseća dobro
RTS 28.05.2018
Palestinski predsednik Mahmud Abas pušten je iz bolnice gde se lečio od, kako su zvaničnici rekli, infekcije pluća, javlja "Rojters". "Hvala bogu, napuštam bolnicu dobrog zdravlja i sutra se vraćam na posao", rekao je Mahmud Abas novinarima u hodniku… »
Vesti dana »
Počelo vanredno zasedanje Skupštine Srbije, na dnevnom redu 25 tačaka
RTV pre 54 minutajoš 45 povezanih
„Ja nisam dužna ovo da trpim. Policijo, radi nešto“: Bekuta u Čačku navodila policiju gde da reaguje, građani joj vikali da je uzela njihovih 40.000 evra (VIDEO)
Nova pre 19 minutajoš 36 povezanih
"Važne su posete koje se najave" Brnabić: Poseta poslanika Evropskog parlamenta nije preterano bitna
Blic pre 44 minutajoš 13 povezanih
Svi predsednikovi savetnici: Ko je sve pomagao Vučiću „spolja“, od Guzenbauera do „kriminalca u bekstvu“ Ajnhorna
Danas pre 14 satijoš 2 povezane
Vučić u Abu Dabiju sa predsednikom UAE razgovarao o ekonomskoj saradnji i globalnoj politici
Beta pre 24 minutajoš 23 povezane