Повезане вести
Договорен репрограм дуга "Канала 9"
РТС 28.05.2018
"Канал 9" и Јавно предузеће "Емисиона техника и везе" постигли су договор о репрограму дуга те новосадске телевизије, саопштило је Министарство културе и информисања, које је и посредовало у склапању тог договора. Министар… »
Емисиона техника и везе: Потписан уговор о репрограму дуга Канала 9 ЕТВ
Бета 28.05.2018
Јавно предузеће "Емисиона техника и везе" (ЕТВ) и директорка новосадске телевизије Канал 9 Маја Павловић потписали су данас уговор о репрограму дуга, изјавио је данас агенцији Бета в. д. директора ЕТВ Бранко Гогић. "Ми смо… »
Постигнут договор о репрограму дуга Канала 9
Радио 021 28.05.2018
Министар културе и информисања Владан Вукосављевић са сарадницима примио је данас власницу Канала 9 Мају Павловић и том приликом постигнут је договор о репрограму дуга. Након састанка, којем су присуствовали државни секретар… »
Потписан уговор о репрограму дуга новосадског Канала 9
Н1 Инфо 28.05.2018
Јавно предузеће "Емисиона техника и везе" (ЕТВ) и директорка новосадске телевизије Канал 9 Маја Павловић потписали су уговор о репрограму дуга, изјавио је в. д. директора ЕТВ Бранко Гогић. "Ми смо потписали споразум о репрограму… »
Вести дана »
Протестном шетњом у Београду студенти Правног факултета обележили годишњицу почетка блокада
Слободна Европа пре 54 минутајош 25 повезаних
Зеленски из Рима одговорио на позив Доналда Трампа да одржи председничке изборе у Украјини
Телеграф пре 2 сатајош 39 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 5 сатијош 27 повезаних
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 3 минутајош 55 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане