Povezane vesti
MINISTARSTVO: Postignut dogovor o reprogramiranju duga TV "Kanala 9"
Moj Novi Sad 28.05.2018
Ministar kulture i informisanja u Vladi Republike Srbije Vladan Vukosavljević primio je u ponedelja 28. maja vlasnicu TV "Kanala 9" Maju Pavlović, izrazivši spremnost da pomogne u iznalaženju rešenja za probleme u kojima se našla ta medijska kuća. Nakon… »
Dogovor o reprogramiranju duga TV Kanal 9, vlasnica da prekine štrajk glađu
RTV 28.05.2018
BEOGRAD - Postignut je dogovor o reprogramu duga koji novosadski Kanal 9 ima prema Javnom preduzeću Emisione tehnike i veze, saopštilo je danas Ministarstvo kulture i informisanja. U saopštenju se navodi da je ministar Vladan Vukosavljević sa saradnicima… »
Vesti dana »
Kreću upozorenja: Ko danas ne iskoristi pad temperature, od nedelje ga čeka novi talas tropskih vrućina
Telegraf pre 57 minutajoš 16 povezanih
Danas potpuno pomračenje Sunca u delu Sveta, u Srbiji vidljivo delimično pred zalazak
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
Srpska lista: Kosovski policajci u Zubinom Potoku pretukli Srbina i vezali ga za drvo
Vreme pre 12 minutajoš 4 povezane
"Tražili mi pušku, a ja pušku nemam" Pretučeni Srbin Nenad iz Drena na Kosmetu o detaljima krvničkog prebijanja?! Pretili i ženi: Hoćeš da te teramo u Albaniju
Kurir pre 28 minutajoš 14 povezanih
'Uprava napolje', Stanković pljunuo sudiju, gestikulirao navijačima: Zvezda se obrukala
BBC News pre 3 minutajoš 23 povezane