Повезане вести

Вазура после уо Партизана: Ђукић остаје

Вазура после уо Партизана: Ђукић остаје

Спортски журнал 28.05.2018
Црно-бели су данас одржали састанак Управног одбора, бомбастичних одлука није било. Генерални директор Милош Вазура није ширио причу после састанка, само је кратко, али јасно, рекао: - Мирослав Ђукић има уговор још годину дана и… »
Вучелић за мондо: Партизан јесте јединствен

Вучелић за мондо: Партизан јесте јединствен

Мондо 28.05.2018
Председник ФК Партизан Милорад Вучелић није желео много да открива о данашњој седници Управног одбора клуба и статусу тренера Мирослава Ђукића. Мирослав Ђукић јесте и даље тренер Партизана. Да ли ће тако бити и наредних дана… »
Вазура: Ђукић је и даље тренер Партизана

Вазура: Ђукић је и даље тренер Партизана

Бета 28.05.2018
Генерални директор Партизана Милош Вазура изјавио је данас да је Мирослав Дјукић и даље тренер тог фудбалског клуба. "Дјукић је тренер Партизана. Има уговор још година дана", рекао је Вазура агенцији Бета. Вазура је тако… »
Шоу у хумској: Ђукић сад остаје!?

Шоу у хумској: Ђукић сад остаје!?

Хот спорт 28.05.2018
Прве информације из Партизана биле су да је Мирослав Ђукић бивши тренер црно-белих, али… Нова вест стиже са стадиона Партизана. Мирослав Ђукић и даље је тренер Партизана. Бар тако тврди генерални директор црно-белих Милош… »
Преокрет - Вазура: "ЗА САДА, Ђукић остаје"

Преокрет - Вазура: "ЗА САДА, Ђукић остаје"

Спортске.нет 28.05.2018
Генерални директор Партизана Милош Вазура је истакао да је Мирослав Ђукић још увек тренер црно-белих. Данас се појавила информација да је Мирослав Ђукић добио отказ на седници управе Партизана, да је то била главна тема и да се… »
Ђукић није смењен, а кад ће - не зна се

Ђукић није смењен, а кад ће - не зна се

Моззарт спорт 28.05.2018
Пат позиција у Хумској. Челници Партизана се се договорили да се ништа нису договорили. После двоипочасовне седнице Управног одбора статус Мирослава Ђукића је - замрзнут. Права пат позиција у Хумској 1, па се ни пет дана по… »
Вазура: Ђукић остаје тренер Партизана

Вазура: Ђукић остаје тренер Партизана

Вести онлине 28.05.2018
Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић остаће на тој функцији и у наредној сезони, потврдио је Тањугу генерални директор црно-белих Милош Вазура. Вазура је демантовао писање појединих медија да је Ђукић смењен на данашњем… »
Мирослав Ђукић је тренер Партизана

Мирослав Ђукић је тренер Партизана

Мондо 28.05.2018
"Управни одбор добио је анализу спортског сектора и засад Ђукић остаје. Није се гласало о његовом поверењу, Ђукић је тренер Партизана и има уговор још годину дана", рекао је Милош Вазура после седнице УО Партизана. "Ја изузетно… »
Илиев за мондо: Ја одлучујем!

Илиев за мондо: Ја одлучујем!

Мондо 28.05.2018
Данас у 15 часова седница Управног одбора ФК Партизан на којој ће бити анализирана минула сезона. "Изузетно поштујем нашег тренера и да се зна - ја одлучујем", поручује Илиев. Фото: МН Пресс Партизан је одбранио Куп Србије… »

Вести дана »