Povezane vesti

Otkriven pravi razlog izostanka Baneta Ivanovića

Otkriven pravi razlog izostanka Baneta Ivanovića

Sportske.net 28.05.2018
Selektor Krstajić je otkrio zašto Branislav Ivanović nije danas bio na treningu. Selektor Mladen Krstajić je danas okupio "orlove", odrađen je i prvi trening na kome je bio i Matija Nastasić, između ostalih, ali na kome nije bilo Branislava… »
"Orlovi" raširili krila - počeli pripreme (video)

"Orlovi" raširili krila - počeli pripreme (video)

Mondo 28.05.2018
Fudbaleri Srbije počeli su u ponedeljak u Staroj Pazovi pripreme za predstojeći Mundijal u Rusiji. U grupi sa Kostarikom, Švajcarskom i Brazilom. Došao je i taj dan - počela je "operacija Rusija". Osam godina smo čekali... Fudbaleri Srbije okupili… »
Srpski fudbaleri upalili motore za Rusiju: Deca bodrila očeve na startu priprema

Srpski fudbaleri upalili motore za Rusiju: Deca bodrila očeve na startu priprema

Večernje novosti 28.05.2018
Prelep detalj sa jedne od tribina terena "Mišel Platini" ukrasio je prvi trening "orlova" POČELA je operacija Mundijal 2018. godine. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić okupio je danas popodne u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi… »
Mitar: Sprema se nešto veliko! Pritisak? Normalno! Zato i igramo fudbal

Mitar: Sprema se nešto veliko! Pritisak? Normalno! Zato i igramo fudbal

Mozzart sport 28.05.2018
„Idemo u Rusiju da odigramo najbolje što možemo i učinimo narod ponosnim“, kaže prvi napadač naše reprezentacije. Nema odmora za Aleksandra Mitrovića. U subotu je bio deo ekipe Fulama koja je izborila plasman u Premijer ligu, a već u… »
Dobra vest o Matiji Nastasiću

Dobra vest o Matiji Nastasiću

Mondo 28.05.2018
Defanzivac "orlova" od četvrtka će raditi sa ostatkom reprezentacije. Dok su skoro svi reprezentativci Srbije prvog dana priprema za Svetsko prvenstvo igrali međusobno fudbal na treningu u Kući fudbala u Pazovi, Matija Nastasić radio je odvojeno od… »
Mitrović: Cilj da prođemo grupu, gladan sam golova kao vuk

Mitrović: Cilj da prođemo grupu, gladan sam golova kao vuk

Vesti online 28.05.2018
Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović izjavio je danas je primarni cilj prolazak grupne faze na Svetskom prvenstvu u Rusiji i da će predstojeće pripreme iskoristi da se što više poradi na detaljima. - Mislim da je plasman na Mundijal veliki… »
Krstajić okupio "orlove", bez Mitra i Baneta, Nastasić trenirao!

Krstajić okupio "orlove", bez Mitra i Baneta, Nastasić trenirao!

Sportske.net 28.05.2018
Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas u Staroj Pazovi na početku priprema za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Selektor Mladen Krstajić pozvao je 27 igrača za poslednju fazu priprema i svi su se odazvali već prvog dana. Prvom treningu… »
„Operacija Mundijal“ počela bez Baneta i Mitra

„Operacija Mundijal“ počela bez Baneta i Mitra

Mozzart sport 28.05.2018
Prvi trening srpskih reprezentativaca u Staroj Pazovi. „Operacija Mundijal“ zvanično je počela. Okupljanjem u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije, a potom i prvim treningom na jednom od terena u Staroj Pazovi, naši reprezentativci ušli su u… »
Srbija počela pripreme za Mundijal, trenirao i Nastasić

Srbija počela pripreme za Mundijal, trenirao i Nastasić

Vesti online 28.05.2018
Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas u Kući fudbala u Staroj Pazovi i počela pripreme za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Selektoru Mladenu Krstajiću se prvog dana na raspolaganje stavilo svih 27 fudbalera sa proširenog spiska igrača… »
Srbija počela pripreme za Mundijal

Srbija počela pripreme za Mundijal

Sputnik 28.05.2018
Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas u Kući fudbala u Staroj Pazovi i počela pripreme za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Selektoru Mladenu Krstajiću je prvog dana na raspolaganje stavljeno svih 27 fudbalera sa proširenog spiska igrača… »
"Mitrogol": Ništa lepše od Srbije!

"Mitrogol": Ništa lepše od Srbije!

Mondo 28.05.2018
Srpski napadač Aleksandar Mitrović pun optimizma na početku priprema za Mundijal. "Nadam se da će se u Rusiji slušati 'Mitro's on fire'". O albumu sa sličicama: "Dobio sam sebe, bilo mi je bitno da popunim stranu gde smo mi". Aleksandar Mitrović je… »
‘Orlovi u gnezdu’: Pali se mašina za Rusiju, na terenu i Matija Nastasić – ali…

‘Orlovi u gnezdu’: Pali se mašina za Rusiju, na terenu i Matija Nastasić – ali…

Hot sport 28.05.2018
Fudbalska reprezentacija Srbije počela je sa pripremama za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Prvih nekoliko dana će nacionalni tim raditi na terenima u Staroj Pazovi. U Kući fudbala danas su se okupili najbolji srpski igrači prema izboru selektora Mladena… »

Vesti dana »