Повезане вести
Откривен прави разлог изостанка Банета Ивановића
Спортске.нет 28.05.2018
Селектор Крстајић је открио зашто Бранислав Ивановић није данас био на тренингу. Селектор Младен Крстајић је данас окупио "орлове", одрађен је и први тренинг на коме је био и Матија Настасић, између осталих, али на коме није било… »
"Орлови" раширили крила - почели припреме (видео)
Мондо 28.05.2018
Фудбалери Србије почели су у понедељак у Старој Пазови припреме за предстојећи Мундијал у Русији. У групи са Костариком, Швајцарском и Бразилом. Дошао је и тај дан - почела је "операција Русија". Осам година смо чекали… »
Српски фудбалери упалили моторе за Русију: Деца бодрила очеве на старту припрема
Вечерње новости 28.05.2018
Прелеп детаљ са једне од трибина терена "Мишел Платини" украсио је први тренинг "орлова" ПОЧЕЛА је операција Мундијал 2018. године. Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић окупио је данас поподне у Спортском… »
Митар: Спрема се нешто велико! Притисак? Нормално! Зато и играмо фудбал
Моззарт спорт 28.05.2018
„Идемо у Русију да одиграмо најбоље што можемо и учинимо народ поносним“, каже први нападач наше репрезентације. Нема одмора за Александра Митровића. У суботу је био део екипе Фулама која је изборила пласман у Премијер лигу, а… »
Добра вест о Матији Настасићу
Мондо 28.05.2018
Дефанзивац "орлова" од четвртка ће радити са остатком репрезентације. Док су скоро сви репрезентативци Србије првог дана припрема за Светско првенство играли међусобно фудбал на тренингу у Кући фудбала у Пазови, Матија Настасић… »
Митровић: Циљ да прођемо групу, гладан сам голова као вук
Вести онлине 28.05.2018
Репрезентативац Србије Александар Митровић изјавио је данас је примарни циљ пролазак групне фазе на Светском првенству у Русији и да ће предстојеће припреме искористи да се што више поради на детаљима. - Мислим да је пласман на… »
Крстајић окупио "орлове", без Митра и Банета, Настасић тренирао!
Спортске.нет 28.05.2018
Фудбалска репрезентација Србије окупила се данас у Старој Пазови на почетку припрема за Светско првенство у Русији. Селектор Младен Крстајић позвао је 27 играча за последњу фазу припрема и сви су се одазвали већ првог дана… »
„Операција Мундијал“ почела без Банета и Митра
Моззарт спорт 28.05.2018
Први тренинг српских репрезентативаца у Старој Пазови. „Операција Мундијал“ званично је почела. Окупљањем у Спортском центру Фудбалског савеза Србије, а потом и првим тренингом на једном од терена у Старој Пазови, наши… »
"Митрогол": Ништа лепше од Србије!
Мондо 28.05.2018
Српски нападач Александар Митровић пун оптимизма на почетку припрема за Мундијал. "Надам се да ће се у Русији слушати 'Митро'с он фире'". О албуму са сличицама: "Добио сам себе, било ми је битно да попуним страну где смо ми"… »
Србија почела припреме за Мундијал
Спутник 28.05.2018
Фудбалска репрезентација Србије окупила се данас у Кући фудбала у Старој Пазови и почела припреме за Светско првенство у Русији. Селектору Младену Крстајићу је првог дана на располагање стављено свих 27 фудбалера са проширеног… »
Србија почела припреме за Мундијал, тренирао и Настасић
Вести онлине 28.05.2018
Фудбалска репрезентација Србије окупила се данас у Кући фудбала у Старој Пазови и почела припреме за Светско првенство у Русији. Селектору Младену Крстајићу се првог дана на располагање ставило свих 27 фудбалера са проширеног… »
‘Орлови у гнезду’: Пали се машина за Русију, на терену и Матија Настасић – али…
Хот спорт 28.05.2018
Фудбалска репрезентација Србије почела је са припремама за Светско првенство у Русији. Првих неколико дана ће национални тим радити на теренима у Старој Пазови. У Кући фудбала данас су се окупили најбољи српски играчи према… »
Вести дана »
Вредност државних пројеката за само неколико месеци порасла за скоро 850 милиона евра, поједини поскупели и до 90 одсто
Данас пре 5 сатијош 19 повезаних