Povezane vesti

Novica: Nisam došao nikog da ubijem

Novica: Nisam došao nikog da ubijem

Mozzart sport 28.05.2018
"Vređaj mene, ali nemoj da ideš predaleko", poručuje kapiten Partizana. Razočaran je napustio parket Pionira Novica Veličković. Kapitenu Partizana teško je pao poraz od 25 poena razlike od večitog rivala. "Nismo izdržali u planu, dogovoru… »
Novica Veličković: "Pokazao sam jednom momku da ne dira tamo gde se ne dira"

Novica Veličković: "Pokazao sam jednom momku da ne dira tamo gde se ne dira"

Sportske.net 28.05.2018
Novica nije bio imun na prozivke sa tribina. Crvena zvezda je uspela da savlada Partizan u okviru prve utakmice polufinala plej-ofa domaćeg šampionata, a nakon meča se oglasio kapiten crno-belih, Novica Veličković. "Mislim da nismo izdržali u planu… »
Topić: Ovo ništa ne znači

Topić: Ovo ništa ne znači

Mozzart sport 28.05.2018
Trener crveno-belih spušta loptu posle debitantskog trijumfa na klupi u večitim derbijima. Trener Crvene zvezde Milenko Topić zadovoljan je nakon što je njegova ekipa povela sa 1:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa. "Raduje me način na koji smo došli… »
Veličković: Manite se porodica i sličnih stvari, to je nešto najružnije što može u sportu da se dešava

Veličković: Manite se porodica i sličnih stvari, to je nešto najružnije što može u sportu da se dešava

Sportski žurnal 28.05.2018
Košarkaši Partizana izgubili su danas od Zvezde sa 62:87 u prvom meču polufinala Super lige Srbije. Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je da njegova ekipa nije „izdržala u planu i dogovoru”. - Utakmica teška, kao i svaki… »
Novica: Navijaj, vređaj, ali ne diraj u porodicu

Novica: Navijaj, vređaj, ali ne diraj u porodicu

Mondo 28.05.2018
"Ovo je sport, nisam došao nikoga da ubijem", rekao je kapiten Partizana posle derbija. Partizan je porazom ušao u polufinalnu seriju protiv Crvene zvezde mts, u utakmici koju je obeležila i tenzija na terenu i van njega. Kapiten crno-belih Novica… »
Milenko Topić: Partizan će reagovati...

Milenko Topić: Partizan će reagovati...

Mondo 28.05.2018
"Verujte mi da i ne razmišljam o tome da mi je ovo prva pobeda u derbiju", Crvena zvezda mts povela je protiv Partizana i primakla se na pobedu plasmanu u finale plej-ofa. Milenko Topić prvi put je vodio derbi u ulozi trenera i upamtiće ga po trijmfu… »
Veličković o incidentu: Pokazao sam jednom momku da ne dira tamo gde se ne dira – nisam došao nikoga da ubijem

Veličković o incidentu: Pokazao sam jednom momku da ne dira tamo gde se ne dira – nisam došao nikoga da ubijem

Hot sport 28.05.2018
U prvoj polufinalnoj utakmici KLS Superlige, Crvena zvezda je ubedljivo savladala Partizan. Crveno-bele tako još jedna pobeda deli od plasmana u finale domaćeg prvenstva. – Nismo izdržali u planu, dogovoru. Utakmica teška, kao i svaki derbi. Bilo da… »
Topić: "Posle košmara finala ABA, derbi pokazuje bolje dane"

Topić: "Posle košmara finala ABA, derbi pokazuje bolje dane"

Sportske.net 28.05.2018
Trener Zvezde kaže da način na koji je izvojevana pobeda u polufinalu plej-ofa pokazuje da je tim na pravom putu. Trener Crvene zvezde Milenko Topić bio je zadovoljan posle ubedljive pobede nad Partizanom, ali je naglasio da tim i u revanšu mora da… »
Novica: Bez Zvezde i Partizana ne znam ko će da igra

Novica: Bez Zvezde i Partizana ne znam ko će da igra

N1 Info 28.05.2018
Crvena zvezda je odnela pobedu u prvom meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije protiv Partizana 87:62, a odluka je pala u poslednjoj četvrtini. "Nismo izdržali u planu i dogovoru. Utakmica je bila teška, kao i svaki derbi. Nema nijedan lagani. Bilo… »

Vesti dana »