Povezane vesti

Bjelica, Teo i Bobi pozvani, nema Bogdana: Đorđević objavio širi spisak za kvalifikacije za Mundobasket 2018!

Bjelica, Teo i Bobi pozvani, nema Bogdana: Đorđević objavio širi spisak za kvalifikacije za Mundobasket 2018!

Telegraf 28.05.2018
Selektor košarkaša Srbije saopštio je spisak od 25 imena, koji će biti skraćen na 16 pred start priprema Povezane vesti Najnovije iz kategorije Sport. Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je širi spisak od… »
Matiću zavijali nogu na treningu, Bane propustio okupljanje, Nastasić radi odvojeno: Buran početak "operacije Rusija"

Matiću zavijali nogu na treningu, Bane propustio okupljanje, Nastasić radi odvojeno: Buran početak "operacije Rusija"

Telegraf 28.05.2018
Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi odakle kreće da kuje planove za Mundijal Povezane vesti Najnovije iz kategorije Sport. Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u ponedeljak u Kući fudbala u Staroj Pazovi i počela pripreme… »
Golovi su moja droga: Mitrović puca od optimizma na startu priprema za Mundijal (video)

Golovi su moja droga: Mitrović puca od optimizma na startu priprema za Mundijal (video)

Telegraf 28.05.2018
Napadač Fulama u subotu ušao u Premijer ligu, u ponedeljak se već stavio na raspolaganje selektoru Srbije Povezane vesti Najnovije iz kategorije Sport. Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović izjavio je da je primarni cilj prolazak grupne faze na… »
Znam 90 posto koga vodim u Rusiju: Krstajić sklopio mundijalski mozaik (video)

Znam 90 posto koga vodim u Rusiju: Krstajić sklopio mundijalski mozaik (video)

Telegraf 28.05.2018
Selektor Srbije nema mnogo dilema kada je u pitanju konačan spisak igrača za Svetsko prvenstvo Povezane vesti Najnovije iz kategorije Sport. Počelo je! Srpska fudbalska reprezentacija okupila se u ponedeljak u staropazovačkoj bazi pred početak… »
Rukavina je jedini desni bek koga imamo: Da li je to garant da će biti starter u Rusiji? (video)

Rukavina je jedini desni bek koga imamo: Da li je to garant da će biti starter u Rusiji? (video)

Telegraf 28.05.2018
Defanzivac Viljareala ne bi trebalo da brine za odlazak u Rusiju Povezane vesti Najnovije iz kategorije Sport. Pomalo smo zaboravili koliko smo "utanjili" sa desnim bekovima sve dok nismo videli prizor na okupljanju reprezentacije na startu priprema pred… »
Želim da budem prvi golman Srbije: Dmitrović puca od samopouzdanja pred Mundijal (video)

Želim da budem prvi golman Srbije: Dmitrović puca od samopouzdanja pred Mundijal (video)

Telegraf 28.05.2018
Golman Eibara je svestan da je konkurencija jaka, ali puca od samopoudanja pred Svetsko prvenstvo u Rusiji Povezane vesti Najnovije iz kategorije Sport. Mladen Krstajić je u "Kući fudbala" okupio Orlove u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Rusiji… »

Vesti dana »