Povezane vesti
Sutra sastanak predstavnika ministarstava i vlasnice Kanala 9
Radio 021 29.05.2018
Vlasnica Kanala 9 Maja Pavlović, koja već devet dana štrajkuje glađu, poručila je da je državi "samo važno da signal Kanala 9 ponovo krene, a da probleme medija u Srbiji želi da stavi pod tepih". Na jučerašnjem sastanku ministra kulture Vladana… »
Maja Pavlović: Sutra zajednički sastanak, nadam se dogovoru
Danas 29.05.2018
Direktorka novosadske televizije Kanal 9 Maja Pavlović izjavila je da su je pozvali da dođe sutra na zajednički sastanak sa predstavnicima Ministarstva kulture i informisanja, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Regulatornog tela za… »
Stvoreni uslovi za ponovno emitovanje Kanala 9
Danas 29.05.2018
Nakon sastanka ministra informisanja Vladana Vukosavljevića i direktorke televizije K9 Maje Pavlović Direktorka Kanala 9 iz Novog Sada Maja Pavlović razgovarala je juče sa ministrom informisanja Vladanom Vukosavljevićem, a rezultat razgovora je… »
Gajović: Pokušaćemo da nađemo rešenje za probleme TV Kanal 9
Novi magazin 29.05.2018
Vlasnica TV Kanal 9 Maja Pavlović, koja danima štrajkuje glađu, sastaće se sutra sa predstavnicima Ministarstva kulture, Ministarstva trgovine i turizma i Regulatornog tela za elektronske medije (REM), saznaje danas agencija Beta. "Pokušaćemo da u okviru… »
Gajović: Pokušaćemo da nađemo rešenje za Kanal 9
N1 Info 29.05.2018
Vlasnica TV Kanal 9 Maja Pavlović, koja danima štrajkuje glađu, sastaće se sutra sa predstavnicima Ministarstva kulture, Ministarstva trgovine i turizma i Regulatornog tela za elektronske medije, saznaje Beta. "Pokušaćemo da u okviru zakona i svojih… »
Vesti dana »

Dodik najavio referendum: „Ostajem u Srpskoj i na funkciji, o meni odlučuje narod“
Nova pre 15 minutajoš 43 povezane

Muškarac iz okoline Žablja osumnjičen da je trgovao narkoticima
Moj Novi Sad pre 15 minutajoš 27 povezanih

CiK BiH oduzeo mandat Dodiku, on poručio: O mojoj sudbini odlučivaće narod na referendumu
RTV pre 10 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane