Povezane vesti

Sram te bilo, igraš se sa mnom osam meseci: Luna i Kija očitale Slobi lekciju u dvorištu (video)

Sram te bilo, igraš se sa mnom osam meseci: Luna i Kija očitale Slobi lekciju u dvorištu (video)

Telegraf 29.05.2018
- Koga ti praviš budalama? - rekla je Kija Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Sloba Radanović imao je dva ozbiljna razgovora posle sastanka na kojem se birao potrčko i gde se desio neviđeni haos, pri čemu je izjurio iz kuće. Pevač je… »
Sloba i Kija se pokačili zbog priče o Darku Laziću, ona izjurila napolje (video)

Sloba i Kija se pokačili zbog priče o Darku Laziću, ona izjurila napolje (video)

Telegraf 29.05.2018
- To nije tačno - rekla je Kija besno Slobi Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar i Sloba Radanović ponovo su se pokačili, ovog puta zbog priče o Darku Laziću. - Je l' si ti osoba koja je rekao Milanu Miloševiću da sam ja bila… »
Sloba pevao Kiji "Ljubi me po sećanju", ona ga sve vreme zaljubljeno gledala, a romantičan potez Ane Korać oduševio je sve…

Sloba pevao Kiji "Ljubi me po sećanju", ona ga sve vreme zaljubljeno gledala, a romantičan potez Ane Korać oduševio je sve…

Telegraf 29.05.2018
Kija se pronašla u pesmi i nije skidala pogled sa Radanovića iako nisu bili sami u Pabu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Sloba Radanović dohvatio se klavijatura u Pabu, dok su tu bili Kija Kockar, Ana Korać, Bane Čolak i Lepi Mića… »
Pozeleneo si, lažeš! Sloba i Luna se žestoko raspravili pred Kijom, pale teške reči i priznanja, Radanović obećao jednu…

Pozeleneo si, lažeš! Sloba i Luna se žestoko raspravili pred Kijom, pale teške reči i priznanja, Radanović obećao jednu…

Telegraf 29.05.2018
- Jako me nervira, postala mi je odbojna - rekao je Radanović za Lunu nakon svađe sa njom na pragu Bele kuće Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći došlo je do žestoke svađe između Slobe Radanovića i Lune Đogani, a zatim se… »
Kija i Sloba se posle svađe osamili, vodili miran razgovor, a onda je Radanović šapnuo Kiji nešto što ima veze sa…

Kija i Sloba se posle svađe osamili, vodili miran razgovor, a onda je Radanović šapnuo Kiji nešto što ima veze sa…

Telegraf 29.05.2018
Sloba i Kija su se "sakrili" iza automobila i popričali o svemu što ih muči, i to bez povišenih tonova Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Tokom prethodne noći supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović više puta su se… »

Vesti dana »