Povezane vesti
„Moja klasika“ Bojana Jovanovića sutra od 21 čas
RTK 29.05.2018
Kragujevački umetnik na harmonici Bojan Jovanović sutra od 21 čas nastupiće pred publikom u Knjaževsko srpskom teatru. Na programu će se naći kompozicije sa autorskih albuma „Izvor“ i „ Obrada varijacije“, a zajedno sa Bojanom Jovanovićem… »
Koncert „Moja klasika“ u Knjaževsko-srpskom teatru
InfoKG 29.05.2018
Koncert „Moja klasika“, akordeoniste Bojana Jovanovića, biće održan sutra od 21 čas u Knjaževsko-srpskom teatru. Publika će biti u prilici da uživa u Jovanovićevim autorskim delima, a ulaz je besplatan. Na koncertu će pored ovog maestralnog… »
Koncert harmonikaša Bojana Jovanovića
Ritam grada Kg 29.05.2018
Muzički centar Kragujevac organizuje autorski koncert harmonikaša Bojana Jovanovića, sutra od 20 časova, u Knjaževsko-srpskom teatru. Na programu će se naći kompozicije sa njegova dva autorska albuma „Izvor“ i „Obrade i varijacije“. Zajedno… »
Vesti dana »

UŽIVO Skupština Srbije blokirana: Lete jaja, bačena dimna bomba, opšta tuča poslanika
Nova pre 5 minutajoš 48 povezanih

Podignuta još jedna optužnica zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Glas Amerike pre 47 minutajoš 23 povezane

Studenti i građani večeras ispred RTS-a u Nišu: Podrška novinarki i dopisništvu koje je Aleksandar Vučić vređao čak i u izvinjenju
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih

Ovako je izgledala potraga za malom Dunjom: Hrabri pripadnici Gorske službe spasavanja pretražili ceo teren FOTO
Nova pre 30 minutajoš 138 povezanih