Povezane vesti

Još jedan sastanak u Humskoj - Đukić i Vučelić: Predsedniče, izvinite, žao mi je

Još jedan sastanak u Humskoj - Đukić i Vučelić: Predsedniče, izvinite, žao mi je

Mozzart sport 29.05.2018
Aktuelni trener Partizana nastavlja posao. Tresla se Humska, rodilo se - izvinjenje! Izgleda da Miroslav Đukić i definitivno ostaje šef stručnog štaba Partizana. Ono što je nagovešteno posle sednice Upravnog odbora u ponedeljak dobilo je nastavak… »
Novo saopštenje partizana: U Humskoj se održao još jedan sastanak, može li se naslutiti budućnost Đukića

Novo saopštenje partizana: U Humskoj se održao još jedan sastanak, može li se naslutiti budućnost Đukića

Hot sport 29.05.2018
Osvajač Kupa Srbije je obavestio javnost da su se i danas sastali Miroslav Đukić i Milorad Vučelić. Predsednik kluba i šef struke su razgovarali o trenutnoj situaciji koja se direktno tiče Đukićevog posla. Upravni odbor je na jučerašnjoj… »
Partizan: Mir, mir, mir - niko nije kriv!

Partizan: Mir, mir, mir - niko nije kriv!

Mondo 29.05.2018
Đukić se izvinio Vučeliću zbog izjava u medijima. Ostaje trener... "Predsedniče, izvinite, žao mi je", izgovorio je danas trener Partizana Miroslav Đukić na sastanku stručnog štaba i čeknika kluba. Razne spekulacije i burna sednica Upravnog… »

Vesti dana »