Povezane vesti
Progovorio Kijin advokat! Evo šta se desilo kada je izašla iz Zadruge da potpiše papire za razvod koje je hitno tražila!
Telegraf 30.05.2018
- Ona je izašla da se čuje sa mnom, ali je moja sugestija bila takva da sačeka jos dvadeset dana da se Zadruga završi - kaže za Telegraf advokat Kristine Kije Kockar Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Nakon svađe sa još uvek zakonitim… »
Luna pomenula Mašu Terzić na žurki, ona joj brutalno odgovorila, a zatim javno uputila pitanje "za gospođicu Đogani"…
Telegraf 30.05.2018
Maša Terzić oglasila se nakon što ju je Luna stavila u usta i nije bila nimalo škrta na rečima Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Nakon što je Luna Đogani tokom sinoćne žurke na kojoj se svašta izdešavalo pomenula Mašu Terzić… »
Kija tražila papire za razvod od Slobe i rekla: Nije za bolje od sintetike i loše nadograđene kose! (foto)
Telegraf 30.05.2018
Kija Kockar je nakon svega zatražila od produkcije da joj dostavi papire na potpis, kako bi pokrenula zahtev za razvod od Slobodana Radanovića Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar nakon svega što se izdešavalo tokom prethodne… »
Veliki šef opomenuo Lunu zbog sprdnje na račun Anastasije Ražnatović, ona se smejala, pa onda izgovorila ove reči! (foto)
Telegraf 30.05.2018
U Zadrugu je stiglo pismo Velikog šefa nakon što su se Luna i Milan sprdali sa slikom Aastasije Ražnatović, koja je zaštitno lice jednog od sponzora Zadruge Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. U Belu kuću je danas stiglo pismo Velikog… »
Kija konačno progovorila i iznela sve detalje! Evo šta joj je Sloba pričao o Luni, Anabeli, Gagiju i šta je saznao o…
Telegraf 30.05.2018
Nakon što ju je Sloba prethodne noći izigrao pred milionima ljudi, Kija je rešila da ispriča sve o čemu su razgovarali Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Nakon haosa koji je sinoć izbio nakon što je muž Kristine Kockar, Sloba… »
Ti si najveći lažov na zemaljskoj kugli, a ti Luno... Lepi Mića ispsovao Lunu i Slobu čim su se probudili, Radanović…
Telegraf 30.05.2018
Radanović je nakon izjave da voli svoju ženu Kiju, otišao kod bivše devojke Lune i izjavio joj ljubav, a onda su svojoj vezi odlučili da daju drugu šansu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći Sloba Radanović je gostovao u… »
Luna i Sloba se rastali u zoru, a onda je Radanović šokirao potezom koji je uradio ispred slike Anastasije Ražnatović…
Telegraf 30.05.2018
Usled Luninih izjava o Anastasiji, Sloba je po svemu sudeći "kopirao" njeno mišljenje o Cecinoj ćerki Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Nakon što je Luna Đogani dan pred žurku održanu prethodne noći u Zadruzi ismejala Anastasiju… »
To je bolest! Kija žestoko prokomentarisala Gagijev odlazak u kuću Slobinih roditelja (VIDEO)
Telegraf 30.05.2018
- Oni su bacili udicu na njega, oni neće da popuste! Vidiš ovaj je išao kući kod roditelja - nadovezao se Lepi Mića na Kijine reči Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći došlo je do žestoke svađe između Kristine Kockar i… »
Ovo je pevačica koja je oralno zadovoljila Baneta Čolaka pred Gagijem Đoganijem?! (foto)
Telegraf 30.05.2018
- Ulazi Gagi ujutru, otvara vrata, a ona meni pu*i. Bilo mi je baš neprijatno, a Gagi kaže: "Sledeći put kad budem ulazio, molim vas da to ne vidim" - otkrio je Čolak Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Bane Čolak je prilikom razgovora sa… »
Dobro ti stoji ta mašna... Luna se napila pa zavodljivo pričala sa šankerom, a o njegovoj reakciji svi pričaju! (video)
Telegraf 30.05.2018
Đoganijeva ušla u konverzaciju sa šankerom i kroz osmeh ga ispitivala Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Nakon što je Slobodan Radanović prethodne noći priznao Luni Đogani da ne može više da trpi njihovu udaljenost i da njegovo srce… »
Društvene mreže gore, svi šokirani! Luna i Sloba se pomirili, pa završili u wc-u! (video)
Telegraf 30.05.2018
Nakon što je sve vodilo ka pomirenju Kije i Slobe, došlo je do pomirenja Lune i Slobe Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Slobodan Radanović u nekoliko razgovora sa Kijom Kockar u poslednjih nekoliko dana svojoj ženi govorio je da je voli… »
I jednoj i drugoj sam rekao iste stvari! Sloba priznao da je i Kiji i Luni rekao identične rečenice, a tiču se izlaska iz…
Telegraf 30.05.2018
Radanović se u razgovoru sa Đeksonom i Vojketom setio onoga što je rekao i ženi i bivšoj devojci Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći po povratku iz emisije "Amidži šou" došlo je do žestoke svađe između Slobe Radanovića… »
Sve ću da ispravim, otkad ne komuniciramo uvenuo sam... Sloba u suzama molio Lunu da mu se vrati, a onda je spomenuo Kiju…
Telegraf 30.05.2018
- Sve ću da ispravim, sve! Ja ne mogu bez tebe, evo, priznajem, ne mogu bez svoje devojke! Otkad ti i ja ne komuniciramo, ja sam uvenuo - priznao je Sloba Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći Sloba Radanović je u razgovoru sa… »
Ognjen pitao Slobu da li je istina da voli Kiju, a onda je Radanović progovorio (VIDEO)
Telegraf 30.05.2018
Sloba je imao šta da odgovori na Ognjenovo pitanje Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Nakon što je Kija otkrila u emisiji "Amidži šou" da joj je Sloba rekao da je voli, na red je sa svojom pričom došao i Radanović. Ognjen Amidžić je… »
Kad joj priđu pet osoba i kažu deset gluposti o meni... Evo šta je Sloba rekao o lošem odnosu koji ima sa Lunom (VIDEO)
Telegraf 30.05.2018
- Niko nije video da se ona promenila prema meni - rekao je Sloba Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Sloba Radanović je u emisiji "Amidži" šou govorio i o svom odnosu sa Lunom Đogani, koji, kao što znate, nije uopšte dobar. Ognjen pitao… »
Vesti dana »

Tramp zaustavlja udvostručavanje carina na kanadske metale nakon što je Ontario obustavio poskupljenje struje
Biznis.rs pre 1 satjoš 29 povezanih

Kabinet premijera Vlade Republike Srpske: Tužilaštvo BiH naložilo privođenje Dodika, Stevandića i Viškovića
Insajder pre 26 minutajoš 15 povezanih