Povezane vesti

Optužili su me da sam ubio ženu i dete: Goran Rosić sa ukućanima podelio priču o najtežem momentu svog života!

Optužili su me da sam ubio ženu i dete: Goran Rosić sa ukućanima podelio priču o najtežem momentu svog života!

Kurir 30.05.2018
Goran Rosić je svojom nesvakidašnjom životnom pričom, da je dobio kaznu zbog pripreme ajvara u svom dvorištu u kanadi opd 50.000 evra, privukla je veliku pažnju. Međutim, kako je veče odmicalo, gost "Parova" je skrenuo pažnju sa ove priče i… »
Goranov poznanik tvrdio je kako je sve prevara: Ovim odgovorom gost ga je ućutkao! Usledile su pohvale svih! (foto)

Goranov poznanik tvrdio je kako je sve prevara: Ovim odgovorom gost ga je ućutkao! Usledile su pohvale svih! (foto)

Kurir 30.05.2018
Gost " Parova" Goran Rosić oduševio je audiotrijum Hepi televizije nesvakidašnjom ispovesti. Naime, zbog pripreme ajvara u dvorištvu svoje kuće, Goran je prekršio kanadske zakone i dobio kaznu od 50.000 evra ili godinom zatvora. Ubrzo se javio… »
Srpski inat mu se isplatio: Goran Rosić ispričao ukućanima kako je pobedio kanadsku policiju!

Srpski inat mu se isplatio: Goran Rosić ispričao ukućanima kako je pobedio kanadsku policiju!

Kurir 30.05.2018
U slučaju Gorana Rosića, gosta "Ispovesti u Parovima", srpski inat se isplatio. Naime, gost emisije u rijaliti programu podelio je sa auditorijum priču koje ja iznenadila mnoge. Zbog remećenja kanadskim zakona, tačnije prirpeme ajvara u dvorištu… »

Vesti dana »