Повезане вести

Оптужили су ме да сам убио жену и дете: Горан Росић са укућанима поделио причу о најтежем моменту свог живота!

Оптужили су ме да сам убио жену и дете: Горан Росић са укућанима поделио причу о најтежем моменту свог живота!

Курир 30.05.2018
Горан Росић је својом несвакидашњом животном причом, да је добио казну због припреме ајвара у свом дворишту у канади опд 50.000 евра, привукла је велику пажњу. Међутим, како је вече одмицало, гост "Парова" је скренуо пажњу са… »
Горанов познаник тврдио је како је све превара: Овим одговором гост га је ућуткао! Уследиле су похвале свих! (фото)

Горанов познаник тврдио је како је све превара: Овим одговором гост га је ућуткао! Уследиле су похвале свих! (фото)

Курир 30.05.2018
Гост " Парова" Горан Росић одушевио је аудиотријум Хепи телевизије несвакидашњом исповести. Наиме, због припреме ајвара у двориштву своје куће, Горан је прекршио канадске законе и добио казну од 50.000 евра или годином затвора… »
Српски инат му се исплатио: Горан Росић испричао укућанима како је победио канадску полицију!

Српски инат му се исплатио: Горан Росић испричао укућанима како је победио канадску полицију!

Курир 30.05.2018
У случају Горана Росића, госта "Исповести у Паровима", српски инат се исплатио. Наиме, гост емисије у ријалити програму поделио је са аудиторијум причу које ја изненадила многе. Због ремећења канадским закона, тачније прирпеме… »

Вести дана »