Povezane vesti
VIDEO: Sloba između dve žene, više mu nije ni do čega
Vesti online 30.05.2018
Slobodan Radanović je tokom prethodne večeri u emisiji "Amidži šou" priznao da voli svoju suprugu Kristinu Kockar, sa kojom je proveo pet godina. Uprkos tome što je izneo, on je po dolasku sa gostovanja tražio svojoj bivšoj devojci Luni Đogani da… »
Kija otvorila dušu cimerima: Ono što je rekla nikako se neće dopasti Slobi! Bila sam spremna da mu dam šansu, a onda…
Kurir 30.05.2018
Kristina Kija Kockar prošla je kroz dramu jer joj je prethodne noći suprug Sloba Radanović izjavio ljubav u emisiji "Amidži šou", a onda je po povratku u Belu kuću otrčao u zagrljaj Lune Đogani. Kija je posle toga definitivno odlučila da više ne… »
Sram te bilo, igraš se sa mnom osam meseci: Luna i Kija očitale Slobi lekciju u dvorištu (video)
Press 30.05.2018
- Koga ti praviš budalama? - rekla je Kija. Sloba Radanović imao je dva ozbiljna razgovora posle sastanka na kojem se birao potrčko i gde se desio neviđeni haos, pri čemu je izjurio iz kuće. Pevač je prvo pričao sa Lunom, koja je imala šta da mu… »
Pozeleneo si, lažeš! Sloba i Luna se žestoko raspravili pred Kijom, pale teške reči i priznanja, Radanović obećao jednu…
Press 30.05.2018
- Jako me nervira, postala mi je odbojna - rekao je Radanović za Lunu nakon svađe sa njom na pragu Bele kuće. Prošle noći došlo je do žestoke svađe između Slobe Radanovića i Lune Đogani, a zatim se umešala i Kristina Kockar, koja je želela da… »
Bacili su udicu na njega: Kija brutalno komentarisala Gagijev odlazak kod Slobinih roditelja! To su boleštine! (video)
Kurir 30.05.2018
Nakon što su se supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović posvađali pevač je molio Lunu Đogani da mu pruži drugu šansu. Kija je ostala u šoku nakon što je pevač po povratku iz emisije "Amidži šou" Luni odneo čokoladu, iako je obećao… »
Ostavili cimere bez teksta: Luna i Sloba se grlili, pa mu ona poručila "Imaš priliku da ispraviš stvari"
Blic 30.05.2018
Sloba je sinoć odlučio da se pomiri sa Lunom, a njih dvoje su u toku večeri završili u toaletu, dok su ostali ukućani bili šokirani onim što vide. Pevač i blogerka zatim su do kasno razgovarali u dvorištu, a tom prilikom pričali su o svojim… »
Luna pružila novu šansu slobi Imaš priliku da ispraviš stvari (video)
Večernje novosti 30.05.2018
Kad izađeš odavde, imaš priliku da ispraviš stvari koje nisi radio pre, veruj mi, Luna je podržala Slobu. Luna Đogani i Sloba Radanović su napravili kratku ljubavnu pauzu koja je prouzrokovana mnogobrojnim svađama, a sve to zbog pevačeve… »
Zadruga: Lepi Mića žestoko opleo po Anabeli i Gagiju! (VIDEO)
Svet plus 30.05.2018
Kija Kockar i Lepi Mića su otvoreno razgovarali pred kamerama rijalitija "Zadruga", on je žestoko opleo po Luninim roditeljima, Anabeli i Gagiju, dok je ona sve potvrđivala. "Sve bolesnije od bolesnijeg!" Sloba Radanović i Kija Kockar u toku noći su… »
Uvenuo sam, ne mogu bez nje! Sloba konačno prelomio i nju izabrao za ženu svog života! (video)
Večernje novosti 30.05.2018
Radanović nije mogao da sakrije svoje emocije, pa je odlučio da jasno i glasno prizna da je uvenuo otkad više nije sa njom. U toku noći, Slobodan Radanović imao je razgovor sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i Vladanom Vojnovićem Vojketom, a razgovarao… »
Luna nije mogla da mu odoli, sevali strastveni pogledi prema šankeru: Zadrugarka flertovala, šta će na ovo reći Sloba…
Kurir 30.05.2018
U toku noći Slobodan Radanović zvanično je priznao svojoj bivšoj devojci Luni Đogani da njegovo srce ipak pripada njoj i da mu nimalo nije svejedno otkad su prestali da komuniciraju. Đoganijeva nije mogla da sakrije svoju sreću zbog toga, pa je… »
Kija se pomirila sa Slobom, pa usred emisije poručila Luni Đogani nešto što će je razbesneti
Blic 30.05.2018
Kristina Kockar je, gostujući u emisiji "Amidži šou", otkrila da joj je suprug Sloba Radanović u više navrata priznao da je voli, što je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama. U toku emisije folker je konačno priznao emocije prema… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 29 minutajoš 33 povezane
Incidenti u Skupštini Srbije: Posle prekida sednice, Brnabićeva zaključila pretres u pojedinostima i načelu
Euronews pre 11 minutajoš 158 povezanih
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu
NIN pre 2 satajoš 19 povezanih
Sledeće nedelje skraćeni časovi u svim školama u Srbiji, kažu prosvetni sindikati
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 27 povezanih