Povezane vesti
Nedović najavio odlazak iz Unikahe: Plaza me je želeo kada niko nije, kada sam se umalo vratio u Zvezdu
Večernje novosti 30.05.2018
Uživao sam u ove tri sezone, ovo je mesto koje će zauvek ostati u mom srcu. Ljudi su me tretirali kao nigde drugde, to nisam nikada osetio u životu ranije, kaže Nemanja Nedović. POSLE tri uspešne godine, zajednička misija Nemanje Nedovića i… »
Nedović odlazi iz Unikahe: Vreme je...
Sportski žurnal 30.05.2018
Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović potvrdio je da će ovog leta napustiti španskog evroligaša Unikahu. Nedović je juče odigrao poslednji meč za tim iz Malage u porazu od Baskonije (80:64) za 2:0 u četvrtfinalu španskog prvenstva i… »
Nedović u suzama: Vreme je da idem dalje
Mondo 30.05.2018
Srpski reprezentativac emotivno završio sezonu u Unikahi i potvrdio da napušta klub. Foto: MN Press Nemanja Nedović je odlučio da završi jedno poglavlje u svojoj karijeri - napusti ekipu Unikahe posle tri godine. Eliminaciju tima iz Malage u… »
Nedović: Unikaha me je htela kada niko nije…
N1 Info 30.05.2018
Srpski košarkaš Nemanja Nedović potvrdio je da je u utorak odigrao svoju poslednju utakmicu za Unikahu, koju je u četvrtfinalu Endesa lige eliminisala Baskonija. Tim iz Malage je u odlučujućoj utakmici poražen sa 80:64, a Nedović je bio najbolji u… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana