Повезане вести

Недовић најавио одлазак из Уникахе: Плаза ме је желео када нико није, када сам се умало вратио у Звезду

Недовић најавио одлазак из Уникахе: Плаза ме је желео када нико није, када сам се умало вратио у Звезду

Вечерње новости 30.05.2018
Уживао сам у ове три сезоне, ово је место које ће заувек остати у мом срцу. Људи су ме третирали као нигде другде, то нисам никада осетио у животу раније, каже Немања Недовић. ПОСЛЕ три успешне године, заједничка мисија Немање… »
Недовић одлази из Уникахе: Време је...

Недовић одлази из Уникахе: Време је...

Спортски журнал 30.05.2018
Српски кошаркашки репрезентативац Немања Недовић потврдио је да ће овог лета напустити шпанског евролигаша Уникаху. Недовић је јуче одиграо последњи меч за тим из Малаге у поразу од Басконије (80:64) за 2:0 у четвртфиналу… »
Недовић у сузама: Време је да идем даље

Недовић у сузама: Време је да идем даље

Мондо 30.05.2018
Српски репрезентативац емотивно завршио сезону у Уникахи и потврдио да напушта клуб. Фото: МН Пресс Немања Недовић је одлучио да заврши једно поглавље у својој каријери - напусти екипу Уникахе после три године. Елиминацију тима… »
Недовић: Уникаха ме је хтела када нико није…

Недовић: Уникаха ме је хтела када нико није…

Н1 Инфо 30.05.2018
Српски кошаркаш Немања Недовић потврдио је да је у уторак одиграо своју последњу утакмицу за Уникаху, коју је у четвртфиналу Ендеса лиге елиминисала Басконија. Тим из Малаге је у одлучујућој утакмици поражен са 80:64, а Недовић… »

Вести дана »