Povezane vesti

Britanski biznismen na slobodi: Španci puštaju Vilijama Broudera, čoveka koji je opljačkao Rusiju

Britanski biznismen na slobodi: Španci puštaju Vilijama Broudera, čoveka koji je opljačkao Rusiju

Kurir 30.05.2018
MADRID - Španska policija saopštila je da pušta iz pritvora osnivača britanskog fonda "Ermitaž kapital" Vilijama Braovo, jer je ruski zahtev za njegovo hapšenje istekao. UPDATE: Browder released from police station in Madrid - police source… »
Ruski mediji o vilijamu brouderu: Kriminalac i milioner s jednom misijom - globalni rat protiv Rusije

Ruski mediji o vilijamu brouderu: Kriminalac i milioner s jednom misijom - globalni rat protiv Rusije

Kurir 30.05.2018
Ruski mediji preneli su kao udarnu vest da je u Španiji uhapšen britanski biznismen Vilijam Brouder po nalogu za hapšenje iz Rusije. Ko je Brouder i zašto je njegovo hapšenje jedna od tema dana u Rusiji? Već sam način hapšenja bio je živopisan… »
Brauder pušten iz pritvora, poternica istekla

Brauder pušten iz pritvora, poternica istekla

Politika 30.05.2018
MADRID - Španska policija saopštila je da osnivač britanskog fonda „Ermitaž kapital” Vilijem Brauder nije uhapšen zbog toga što je zahtev Rusije za njegovo hapšenje istekao. Portparol nacionalne policije rekao je da je Brauder uhapšen jutros i… »
Britanski biznismen priveden u Madridu, pa pušten

Britanski biznismen priveden u Madridu, pa pušten

Novi magazin 30.05.2018
Španska policija je saopštila da je britanski biznismen Vilijem Brauder, poznat kao kritičar ruske vlade, jutros priveden u Madridu ali da će uskoro biti pušten. Portparolka policije je navela da je Brauder odveden u policijsku stanicu da bi se… »
Tvit iz policijske marice: "Upravo me je uhapsila španska policija na zahtev Rusije"

Tvit iz policijske marice: "Upravo me je uhapsila španska policija na zahtev Rusije"

Blic 30.05.2018
Osnivač britanskog fonda "Ermitaž kapital" Vilijem Brauder objavio je danas da ga je španska policija uhapsila po Interpolovoj poternici na zahtev Rusije, međutim to zvanično nije potvrđeno. On je to objavio na svom Tviteru, dok su ga policajci… »
Španija: Uhapšen britanski biznismen po poternici Rusije

Španija: Uhapšen britanski biznismen po poternici Rusije

Danas 30.05.2018
Vlasnik i osnivač fonda Hermitage Capital, Britanac Vilijam Brauder saopštio je na svom tviter nalogu da je uhapšen u Španiji, po poternici iz Rusije, prenosi portal Sputnjik. – Samo što me je uhapsila španska policija u Madridu na osnovu… »

Vesti dana »