Повезане вести

Мајка дечака кога је спасао спајдермен из Малија открива нове детаље: То што је дете урадило је једно велико чудо! (видео)

Мајка дечака кога је спасао спајдермен из Малија открива нове детаље: То што је дете урадило је једно велико чудо! (видео)

Курир 30.05.2018
Породица дечака (4) спасеног док је висио са балкона у Паризу на све начине захваљује Мамуду Гасами, мигранту из Малија, који се у неколико секунди, попут Спајдермена, попео и повукао дете на безбедно. "Он је истински херој"… »
Мамуду, херој Француске отворио душу: Кад сам видео дете да виси са 4. спрата нисам ни мислио на себе! Само сам почео да се…

Мамуду, херој Француске отворио душу: Кад сам видео дете да виси са 4. спрата нисам ни мислио на себе! Само сам почео да се…

Курир 30.05.2018
Млади Малијац Мамуду Гасама (22) освојио је срца Француза и целог света кад се у понедељак, у спектакуларној акцији због које су га прозвали Спајдермен, узверао уз фасаду зграде до 4. спрата и спасао дечака (4) који је висио с… »
Јавила се и мајка дечака којег је спасао "Спајдермен из Малија" и бацила другачије светло на незгоду

Јавила се и мајка дечака којег је спасао "Спајдермен из Малија" и бацила другачије светло на незгоду

Блиц 30.05.2018
Породица четворогодишњег дечака спашеног док је висио са балкона у Паризу на све начине изражава захвалност Мамуду Гасамију, мигранту из Малија, који се у неколико секунди, попут Спајдермена, попео и повукао дечака на безбедно… »

Вести дана »