Повезане вести

Понос или срамота Србије у ПС НАТО

Понос или срамота Србије у ПС НАТО

Политика 30.05.2018
Бранила сам част и углед српског народа, поручује Наташа Јовановић (СРС) након свог наступа у Варшави, док шеф наше делегације Драган Шормаз подршку Владимиру Путину оцењује као скандалозну. „Мислим да сам одбранила углед и част… »
Радикалка Наташа открива за курир зашто је претила усред НАТО: Бранила сам Путина од хистерије, лажи и Шормаза! Она је његов…

Радикалка Наташа открива за курир зашто је претила усред НАТО: Бранила сам Путина од хистерије, лажи и Шормаза! Она је његов…

Курир 30.05.2018
Радикалка Наташа Јовановић поручила да је осећала потребу да брани Путина и Русију јер је он велики пријатељ наше земље. Посланица СРС Наташа Јовановић направила је праву буру на недавном заседању Парламентарне скупштине НАТО… »
Зашто им плаћамо да праве циркус: Радикалка отишла на скупштину НАТО да би им претила Путином

Зашто им плаћамо да праве циркус: Радикалка отишла на скупштину НАТО да би им претила Путином

Блиц 30.05.2018
Информација да је српска посланица, радикалка Наташа Јовановић изазвала праву буру на заседању Парламентарне скупштине НАТО у Пољској када је практично рекла да "обожава (Владимира) Путина и његову политику", осим првобитног… »

Вести дана »