Povezane vesti

Ponos ili sramota Srbije u PS NATO

Ponos ili sramota Srbije u PS NATO

Politika 30.05.2018
Branila sam čast i ugled srpskog naroda, poručuje Nataša Jovanović (SRS) nakon svog nastupa u Varšavi, dok šef naše delegacije Dragan Šormaz podršku Vladimiru Putinu ocenjuje kao skandaloznu. „Mislim da sam odbranila ugled i čast ne samo moje… »
Radikalka Nataša otkriva za kurir zašto je pretila usred NATO: Branila sam Putina od histerije, laži i Šormaza! Ona je…

Radikalka Nataša otkriva za kurir zašto je pretila usred NATO: Branila sam Putina od histerije, laži i Šormaza! Ona je…

Kurir 30.05.2018
Radikalka Nataša Jovanović poručila da je osećala potrebu da brani Putina i Rusiju jer je on veliki prijatelj naše zemlje. Poslanica SRS Nataša Jovanović napravila je pravu buru na nedavnom zasedanju Parlamentarne skupštine NATO u Poljskoj, kada… »
Zašto im plaćamo da prave cirkus: Radikalka otišla na skupštinu NATO da bi im pretila Putinom

Zašto im plaćamo da prave cirkus: Radikalka otišla na skupštinu NATO da bi im pretila Putinom

Blic 30.05.2018
Informacija da je srpska poslanica, radikalka Nataša Jovanović izazvala pravu buru na zasedanju Parlamentarne skupštine NATO u Poljskoj kada je praktično rekla da "obožava (Vladimira) Putina i njegovu politiku", osim prvobitnog šoka, otvorila je i… »

Vesti dana »