Povezane vesti

“Uđi u moj svet” Svetski dan borbe protiv multipla skleroze

“Uđi u moj svet” Svetski dan borbe protiv multipla skleroze

Večernje novosti 30.05.2018
U svetu se danas obeležava Svetski dan borbe protiv multipla skleroze. U svetu se danas obeležava Svetski dan borbe protiv multipla skleroze. Tim povodom Društvo multipla skleroze Srbije organizovalo je konferenciju u SC „Tašmajdan“ kojoj je… »
Đorđević: Jednake prilike za sve građane

Đorđević: Jednake prilike za sve građane

Danas 30.05.2018
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević prisustvovao je obeležavanju Svetskog dana borbe protiv multipla skleroze i simboličnoj štafeti u plivanju u okviru kampanje „Uđi u moj svet“, u kojoj su učestvovali… »
U Srbiji živi oko 7.000 osoba s multiplom sklerozom

U Srbiji živi oko 7.000 osoba s multiplom sklerozom

N1 Info 30.05.2018
U Srbiji je danas obeležen Međunarodni dan borbe protiv multiple skleroze, a tom prilikom ministаr zа rаd, zаpošljаvаnje, borаčkа i socijаlnа pitаnjа Zorаn Đorđević izjavio je da Vlаdа аktivno rаdi nа poboljšаnju uslovа… »
Simbolična štafeta u plivanju: U Srbiji obeležen Svetski dan borbe protiv multipla skleroze!

Simbolična štafeta u plivanju: U Srbiji obeležen Svetski dan borbe protiv multipla skleroze!

Kurir 30.05.2018
U Srbiji je danas obeležen Međunarodni dan borbe protiv multipla skreloze. Tom prilikom ministаr zа rаd, zаpošljаvаnje, borаčkа i socijаlnа pitаnjа Zorаn Đorđević izjavio je da Vlаdа аktivno rаdi nа poboljšаnju uslovа životа… »

Vesti dana »