Povezane vesti
Sinoć si me ponizio poslednji put! Kija i Sloba izleteli u dvorište da se svađaju, a kad joj je spomenuo seks nastao je…
Telegraf 31.05.2018
- Moja mama kada sam je videla poslednji put rekla mi je da te pustim niz vodu, svi su mi rekli, u čestitkama čitam da ljudi ne žele da budem sa tobom - rekla je Kija Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći tokom pitanja gledalaca… »
Kija se šokirala kada je videla gde je Sloba legao da spava, rekla mu da je to i zaslužio, a evo kako je on reagovao! (video)
Telegraf 31.05.2018
- A jadan! Što spava na klupi? - pitala je Kija iznenađeno kada ga je ugledala u dvorištu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kristina Kockar je ostala budna do ranih jutarnjih sati, a onda je sa Milanom Miloševićem i Anom Korać… »
Lunu pitali za izjavu da bi opet imala seks sa Veljkom, Sloba je oštro pogledao, a onda je Đoganijeva žestoko ponizila…
Telegraf 31.05.2018
Đoganijeva je pokušala da se opravda da je sve šala, ali je paralelno o Veljku rekla nešto što mu se verovatno neće dopasti Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna Đogani pre nekoliko dana, nakon navodnog raskida veze sa Slobodanom… »
Ja sam ispao najveći jadnik! Sloba pred svim zadrugarima priznao da voli Lunu, a od Kije tražio razvod! (video)
Telegraf 31.05.2018
- Evo tražim razvod, tražim javno razvod! - rekao je Radanović Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći tokom pitanja gledalaca Sloba Radanović je uradio ono što do sada nikada nije. On je ustao i pred svim zadrugarima priznao da… »
Lunu pitali za flertovanje sa šankerom, dok je ona objašnjavala celu situaciju, Sloba prebledeo od muke! (video)
Telegraf 31.05.2018
Radanović je pomno slušao svaki deo Luninog odgovora, a svoju reakciju nije mogao da sakrije Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći gledaoci su imali priliku da postavljaju pitanja zadrugarima, a jedno interesantno bilo je… »
Kija pred svima rekla da ju je Sloba mazio po nozi, nazvala ga balvanom i debilom, Luna se hvatala za glavu! (foto)
Telegraf 31.05.2018
Čim su počela pitanja gledalaca, Kija i Sloba su odmah upali u tešku raspravu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Odnos između Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića ponovo je zategnut zbog Lune, i sada je sve manje izgleda da će… »
Vesti dana »

Uživo tenzije na protestu u Beogradu: Blokader krenuo s puškom, uhapšen vozač u Žarkovu! Konfuzija oko centralnog mesta okupljanja
Kurir pre 10 minutajoš 41 povezana

Počelo okupljanje studenata u blokadi, saobraćaj obustavljen u velikom delu Beograda
RTV pre 11 minutajoš 81 povezana

Uhapšen vozač BMW-a koji je u Belim vodama oborio tri osobe
Pravo u centar pre 9 minutajoš 21 povezana

Studenti ETF-a tvrde da će govori i bina biti na Slaviji i objašnjavaju zašto
Nova pre 34 minutajoš 10 povezanih

Tužilaštvo naložilo hitnu identifikaciju muškarca zbog pretnji automatskom puškom na društvenim mrežama
N1 Info pre 33 minutajoš 13 povezanih