Povezane vesti

Sinoć si me ponizio poslednji put! Kija i Sloba izleteli u dvorište da se svađaju, a kad joj je spomenuo seks nastao je…

Sinoć si me ponizio poslednji put! Kija i Sloba izleteli u dvorište da se svađaju, a kad joj je spomenuo seks nastao je…

Telegraf 31.05.2018
- Moja mama kada sam je videla poslednji put rekla mi je da te pustim niz vodu, svi su mi rekli, u čestitkama čitam da ljudi ne žele da budem sa tobom - rekla je Kija Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći tokom pitanja gledalaca… »
Kija se šokirala kada je videla gde je Sloba legao da spava, rekla mu da je to i zaslužio, a evo kako je on reagovao! (video)

Kija se šokirala kada je videla gde je Sloba legao da spava, rekla mu da je to i zaslužio, a evo kako je on reagovao! (video)

Telegraf 31.05.2018
- A jadan! Što spava na klupi? - pitala je Kija iznenađeno kada ga je ugledala u dvorištu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kristina Kockar je ostala budna do ranih jutarnjih sati, a onda je sa Milanom Miloševićem i Anom Korać… »
Lunu pitali za izjavu da bi opet imala seks sa Veljkom, Sloba je oštro pogledao, a onda je Đoganijeva žestoko ponizila…

Lunu pitali za izjavu da bi opet imala seks sa Veljkom, Sloba je oštro pogledao, a onda je Đoganijeva žestoko ponizila…

Telegraf 31.05.2018
Đoganijeva je pokušala da se opravda da je sve šala, ali je paralelno o Veljku rekla nešto što mu se verovatno neće dopasti Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna Đogani pre nekoliko dana, nakon navodnog raskida veze sa Slobodanom… »
Ja sam ispao najveći jadnik! Sloba pred svim zadrugarima priznao da voli Lunu, a od Kije tražio razvod! (video)

Ja sam ispao najveći jadnik! Sloba pred svim zadrugarima priznao da voli Lunu, a od Kije tražio razvod! (video)

Telegraf 31.05.2018
- Evo tražim razvod, tražim javno razvod! - rekao je Radanović Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći tokom pitanja gledalaca Sloba Radanović je uradio ono što do sada nikada nije. On je ustao i pred svim zadrugarima priznao da… »
Lunu pitali za flertovanje sa šankerom, dok je ona objašnjavala celu situaciju, Sloba prebledeo od muke! (video)

Lunu pitali za flertovanje sa šankerom, dok je ona objašnjavala celu situaciju, Sloba prebledeo od muke! (video)

Telegraf 31.05.2018
Radanović je pomno slušao svaki deo Luninog odgovora, a svoju reakciju nije mogao da sakrije Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći gledaoci su imali priliku da postavljaju pitanja zadrugarima, a jedno interesantno bilo je… »
Kija pred svima rekla da ju je Sloba mazio po nozi, nazvala ga balvanom i debilom, Luna se hvatala za glavu! (foto)

Kija pred svima rekla da ju je Sloba mazio po nozi, nazvala ga balvanom i debilom, Luna se hvatala za glavu! (foto)

Telegraf 31.05.2018
Čim su počela pitanja gledalaca, Kija i Sloba su odmah upali u tešku raspravu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Odnos između Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića ponovo je zategnut zbog Lune, i sada je sve manje izgleda da će… »

Vesti dana »