Повезане вести
Викао је да ће је заклати, воли да пије, већ је једну девојку напао: Суграђани оптужују старца и бране младића који га је…
Курир 31.05.2018
Пријатељи Марка Стевановића (27) младића који је у понедељак брутално ударио Мишу Очоваја (73) и оставио га да без свести лежи на путу, кажу да је старац Марковој девојци викао да ће је убити и заклати и називао је ку.вом и да… »
ВИДЕО: Ухапшен јер је у Старој Пазови нокаутирао старијег човека на бициклу
Радио 021 31.05.2018
Возач БМВ М.С. који је у понедељак око 19 часова у Старој Пазови претукао Миша Очоваја (73) на бициклу, ухапшен је јутрос. Како јавља "Блиц", он се терети за насилничко понашање и одређено му је задржавање до 48 часова. На… »
Ухапшен младић који је нокаутирао старијег човека на бициклу (ВИДЕО)
Дневник 31.05.2018
СТАРА ПАЗОВА: Јутрос је ухапшен возач БМВ М.С, који је у понедељак око 19 часова у Старој Пазови претукао Миша Очоваја (73). М. С. се терети за насилничко понашање и одређено му је задржавање до 48 часова. На снимку са… »
Курир сазнаје: Ухапшен младић из Пазове који је нокаутирао старца на бициклу! Ево шта се све види на сировом снимку (видео)
Курир 31.05.2018
БЕОГРАД/СТАРА ПАЗОВА - Возач БМВ Марко Стевановић, младић са снимка који је шокирао Србију, а на којем се види како удара старијег човека на бициклу, ухапшен је јутрос и одређено му је задржавање до 48 сати. Он се терети за… »
Младић који је згрозио Србију: "Ударио сам старца на бициклу јер ми је вређао девојку, немам зашто да се кријем"
Блиц 30.05.2018
Марко Стевановић, возач БМВ који је брутално претукао Миша Очоваја (73) из Старе Пазове и оставио га да без свести лежи на путу покушао је вечерас да оправда свој поступак. - Реаговао сам у афекту и жао ми је, девојка ми је… »
Вести дана »
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 25 минутајош 46 повезаних
Трамп: Зеленски да се сабере и прихвати ствари, избори у Украјини треба да се одрже
Еуроневс пре 1 сатјош 22 повезане