Повезане вести
ФОТО: Србин развио транспарент у Хрватској и добио аплауз
Вести онлине 31.05.2018
Сензацију на фудбалској утакмици Истре и Вараждина, који су играли у Пули за опастанак у лиги, направио је навијач који је носио транспарент "И ми Срби волимо Истру", преноси портал Индекс.спорт, и додаје да му је 4.000 гледалаца… »
Несвакидашње: Србин истакао транспарент у Хрватској, а чак су и Хрвати изненађени реакцијом публике! (фото)
Хот спорт 31.05.2018
Тамошњи медији питају се да ли би реакција стадиона била иста и да се овај догађај десио у неком другом хрватском граду. У утакмици баража за попуну ХНЛ, односно, Хрватске ногометне лиге између Истре 1961 и Вараждина, видели смо… »
Подигао транспарент "И ми Срби волимо Истру", добио огроман аплауз!
Спортске.нет 31.05.2018
Фудбалери Истре дочекали су у Пули Вараждин, славили су са 3:1, реванш је у Вараждину 2. јуна. Ради се о мечевима за попуну најјачег ранга Хрватске, а детаљ који је обишао Хрватску, али и читав Балкан, јесте транспарент једног… »
Аплауз за "И ми Срби волимо Истру"
Мондо 31.05.2018
Навијач подигао транспарент и добио аплауз од целог стадиона. Више од 4.000 навијача дошло је да подржи Истру 1961 у борби за повратак у најјачи ранг такмичења хрватског фудбала. Приморски клуб угостио је Вараждин у првој… »
Вести дана »
НИС поднео нови захтев Вашингтону: Ови папири су кључни за српску економију, чека се одлука о новој лиценци
Мондо пре 2 сатајош 26 повезаних
Тренер Оклахоме о Топиц́у: „Велико достигнуц́е – борба за Николу и његову породицу“
Спутник пре 5 минутајош 38 повезаних
Очекује нас жестоко захлађење, биће снега и у нижим пределима: Прогноза РХМЗ-а за наредне дане
Правда пре 2 сатајош 31 повезана