Povezane vesti

FOTO: Srbin razvio transparent u Hrvatskoj i dobio aplauz

FOTO: Srbin razvio transparent u Hrvatskoj i dobio aplauz

Vesti online 31.05.2018
Senzaciju na fudbalskoj utakmici Istre i Varaždina, koji su igrali u Puli za opastanak u ligi, napravio je navijač koji je nosio transparent "I mi Srbi volimo Istru", prenosi portal Index.sport, i dodaje da mu je 4.000 gledalaca aplaudiralo. Gospodin… »
Podigao transparent "I mi Srbi volimo Istru", dobio ogroman aplauz!

Podigao transparent "I mi Srbi volimo Istru", dobio ogroman aplauz!

Sportske.net 31.05.2018
Fudbaleri Istre dočekali su u Puli Varaždin, slavili su sa 3:1, revanš je u Varaždinu 2. juna. Radi se o mečevima za popunu najjačeg ranga Hrvatske, a detalj koji je obišao Hrvatsku, ali i čitav Balkan, jeste transparent jednog navijača… »
Nesvakidašnje: Srbin istakao transparent u Hrvatskoj, a čak su i Hrvati iznenađeni reakcijom publike! (foto)

Nesvakidašnje: Srbin istakao transparent u Hrvatskoj, a čak su i Hrvati iznenađeni reakcijom publike! (foto)

Hot sport 31.05.2018
Tamošnji mediji pitaju se da li bi reakcija stadiona bila ista i da se ovaj događaj desio u nekom drugom hrvatskom gradu. U utakmici baraža za popunu HNL, odnosno, Hrvatske nogometne lige između Istre 1961 i Varaždina, videli smo neočekivani… »
Aplauz za "I mi Srbi volimo Istru"

Aplauz za "I mi Srbi volimo Istru"

Mondo 31.05.2018
Navijač podigao transparent i dobio aplauz od celog stadiona. Više od 4.000 navijača došlo je da podrži Istru 1961 u borbi za povratak u najjači rang takmičenja hrvatskog fudbala. Primorski klub ugostio je Varaždin u prvoj utakmici plej-ofa za… »

Vesti dana »