Povezane vesti

Ode i Lampard u trenerske vode, klupa Ovnova je njegova

Ode i Lampard u trenerske vode, klupa Ovnova je njegova

N1 Info 31.05.2018
Legendarni vezista Čelsija Frenk Lampard postao je novi menadžer Derbi Kauntija i time započeo trenersku karijeru. Nekadašnji engleski reprezentativac (39) potpisao je trogodišnji ugovor sa ekipom iz Čempionšipa i na klupi će zameniti Garija… »
Zvanično: Lampard u Derbiju tri sezone

Zvanično: Lampard u Derbiju tri sezone

Mozzart sport 31.05.2018
Legendarni Englez potpisao prvi trenerski ugovor. Engleski drugoligaš Derbi Kaunti imenovao je nekadašnjeg fudbalera Čelsija i reprezentacije Engleske Frenka Lamparda (39) za novog menadžera ovog tima. Proslavljeni vezista potpisao je danas ugovor na… »
Lampard u Derbi Kauntiju počinje karijeru menadžera

Lampard u Derbi Kauntiju počinje karijeru menadžera

Večernje novosti 31.05.2018
Ovo je moj prvi posao kao menadžer, ali radio sam blisko sa jednim od najboljih trenera sveta i uveren sam da mogu da prenesem svoje znanje – rekao je nekadašnji kapiten Čelsija. Bivši fudbalski reprezentativac Engleske i kapiten Čelsija Frenk… »
Lampard potpisao, postao šef struke!

Lampard potpisao, postao šef struke!

Sportske.net 31.05.2018
Došao je i taj dan da Frenk Lampard sedne na klupu jednog kluba. Stopama Stivena Džerarda krenuo je i Frenk Lampard. Dvojac koji je harao terenima Premijer lige, jedan u Liverpulu, drugi u Čelsiju, sada ima trenerske poslove, Džerard je u Rendžersu… »
Lampard kao Džerard - ode u trenere

Lampard kao Džerard - ode u trenere

Mondo 31.05.2018
Bivši as Čelsija preuzeo je ekipu Derbi Kauntija, učesnika engleskog Čempionšipa. "Jesam početnik, ali radio sam sa nekim od najboljih menadžera na svetu i verujem u svoje kvalitete". Stiven Džerard (38) i Frenk Lampard (39) približnih su godina… »

Vesti dana »