Povezane vesti
Ode i Lampard u trenerske vode, klupa Ovnova je njegova
N1 Info 31.05.2018
Legendarni vezista Čelsija Frenk Lampard postao je novi menadžer Derbi Kauntija i time započeo trenersku karijeru. Nekadašnji engleski reprezentativac (39) potpisao je trogodišnji ugovor sa ekipom iz Čempionšipa i na klupi će zameniti Garija Roueta, koji… »
Zvanično: Lampard u Derbiju tri sezone
Mozzart sport 31.05.2018
Legendarni Englez potpisao prvi trenerski ugovor. Engleski drugoligaš Derbi Kaunti imenovao je nekadašnjeg fudbalera Čelsija i reprezentacije Engleske Frenka Lamparda (39) za novog menadžera ovog tima. Proslavljeni vezista potpisao je danas ugovor na tri… »
Lampard u Derbi Kauntiju počinje karijeru menadžera
Večernje novosti 31.05.2018
Ovo je moj prvi posao kao menadžer, ali radio sam blisko sa jednim od najboljih trenera sveta i uveren sam da mogu da prenesem svoje znanje – rekao je nekadašnji kapiten Čelsija. Bivši fudbalski reprezentativac Engleske i kapiten Čelsija Frenk Lampard… »
Lampard potpisao, postao šef struke!
Sportske.net 31.05.2018
Došao je i taj dan da Frenk Lampard sedne na klupu jednog kluba. Stopama Stivena Džerarda krenuo je i Frenk Lampard. Dvojac koji je harao terenima Premijer lige, jedan u Liverpulu, drugi u Čelsiju, sada ima trenerske poslove, Džerard je u Rendžersu, dok… »
Lampard kao Džerard - ode u trenere
Mondo 31.05.2018
Bivši as Čelsija preuzeo je ekipu Derbi Kauntija, učesnika engleskog Čempionšipa. "Jesam početnik, ali radio sam sa nekim od najboljih menadžera na svetu i verujem u svoje kvalitete". Stiven Džerard (38) i Frenk Lampard (39) približnih su godina, bili su… »
Vesti dana »

Mediji: Palestina pozvala Trampa da interveniše zbog planova Izraela
Sputnik pre 27 minutajoš 40 povezanih

Uživo razorni udar pogodio punkt plaćenika iz zemalja NATO u Odesi gore i nebo i zemlja, uništeno veliko skladište sa oružjem (foto/video)
Alo pre 22 minutajoš 32 povezane

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih

Dve godine zabrane ulaska na: KiM i 3.000 evra Pomoćniku direktora Kancelarije za KiM Igoru Popoviću sud odredio kaznu na sporazumnom ročištu (video)
Blic pre 53 minutajoš 13 povezanih

Zadržavanja vozila na graničnim prelazima Srbije tokom avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 14 povezanih