Povezane vesti
Maja Adrovac tvrdi da trpi pritiske
Politika 31.05.2018
Optužena za pomaganje u ranjavanju Milana Beka navela je da su joj na vrata dolazile osobe koje su se predstavile kao policijski inspektori. Maja Adrovac, optužena da je pomagala Aleksandru Zdravkoviću u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka, obratila… »
Suđenje za pokušaj ubistva Milana Beka: Maja Adrovac zatražila zaštitu
Večernje novosti 31.05.2018
Dramatično svedočenje na današnjem ročištu u Višem sudu za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka. BEZAKONjE nada mnom ne prestaje! Samohrana sam majka dvoje maloletne dece, a nada mnom je stalan pritisak i zato vas molim da to više prestane i da me… »
Slučaj Beko: Maja Adrovac traži da je sud zaštiti
Mondo 31.05.2018
U nastavku suđenja pred Višim sudom Beogradu za pokušaj ubistva Milana Beka u novembru 2014. godine, danas je Maja Adrovac iznela dopunu svoje odbrane povodom optužbi za pomaganje izvršiocima tog krivičnog dela. Foto: Mondo/ Goran Sivački Ona je posle… »
Pokušaj ubistva biznismena Beka: Maja Adrovac u suzama na sudu: Nepoznati ljudi mi noću dolaze na vrata i ispituju me
Blic 31.05.2018
U nastavku suđenja za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka koje je danas održano pred Višim sudom u Beogradu umesto saslušanja veštaka, Maja Adrovac, koja je optužena za pomaganje u pokušaju ubistva, obratila se sudu i zamolila da dopuni svoju odbranu… »
U Višem sudu u Beogradu nastavljeno suđenje za napad na Milana Beka
Danas 31.05.2018
Maja Adrovac, optužena da je pomagala osobi koja je osumnjičena za napad na biznismena Milana Beka, danas je u Višem sudu u Beogradu zatražila zaštitu zbog, kako je rekla, nezakonitog pritiska koji se sprovodi nad njom. – Pre sedam ili osam dana, kasno… »
Nastavak suđenja za pokušaj ubistva Beka: Maja Adrovac kroz suze ispričala sudiji šta se desilo pre neko veče (foto)
Kurir 31.05.2018
BEOGRAD - U nastavku suđenja za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka umesto saslušanja veštaka sudu se obratila Maja Adrovac i zamolila da dopuni svoju odbranu. Ona je kroz suze rekla sudiji da su je pre nekoliko večeri posetila dvojica inspektora MUP… »
Vesti dana »
Hladno i sneg za Novu godinu Stižu obilan sneg i ledene temperature
Ozon press pre 1 satjoš 19 povezanih
(Video) Milan Knežević uhapšen u Crnoj Gori Evo šta je poručio iz marice! "Ovo nije bilo ni za Đukanovićeve diktature"
Dnevnik pre 21 minutajoš 12 povezanih
Ko ima problem sa otkupom mleka nek pozovite ovaj broj: Nadležni najavili mere kako bi se sprečila šteta
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih
Jovanović (CLS): Kompleks zgrada generalštaba ustupiti Beogradskom univerzitetu
Beta pre 46 minutajoš 7 povezanih