Povezane vesti

Maja Adrovac tvrdi da trpi pritiske

Maja Adrovac tvrdi da trpi pritiske

Politika 31.05.2018
Optužena za pomaganje u ranjavanju Milana Beka navela je da su joj na vrata dolazile osobe koje su se predstavile kao policijski inspektori. Maja Adrovac, optužena da je pomagala Aleksandru Zdravkoviću u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka… »
Suđenje za pokušaj ubistva Milana Beka: Maja Adrovac zatražila zaštitu

Suđenje za pokušaj ubistva Milana Beka: Maja Adrovac zatražila zaštitu

Večernje novosti 31.05.2018
Dramatično svedočenje na današnjem ročištu u Višem sudu za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka. BEZAKONjE nada mnom ne prestaje! Samohrana sam majka dvoje maloletne dece, a nada mnom je stalan pritisak i zato vas molim da to više prestane i da… »
Slučaj Beko: Maja Adrovac traži da je sud zaštiti

Slučaj Beko: Maja Adrovac traži da je sud zaštiti

Mondo 31.05.2018
U nastavku suđenja pred Višim sudom Beogradu za pokušaj ubistva Milana Beka u novembru 2014. godine, danas je Maja Adrovac iznela dopunu svoje odbrane povodom optužbi za pomaganje izvršiocima tog krivičnog dela. Foto: Mondo/ Goran Sivački Ona je… »
Pokušaj ubistva biznismena Beka: Maja Adrovac u suzama na sudu: Nepoznati ljudi mi noću dolaze na vrata i ispituju me

Pokušaj ubistva biznismena Beka: Maja Adrovac u suzama na sudu: Nepoznati ljudi mi noću dolaze na vrata i ispituju me

Blic 31.05.2018
U nastavku suđenja za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka koje je danas održano pred Višim sudom u Beogradu umesto saslušanja veštaka, Maja Adrovac, koja je optužena za pomaganje u pokušaju ubistva, obratila se sudu i zamolila da dopuni svoju… »
U Višem sudu u Beogradu nastavljeno suđenje za napad na Milana Beka

U Višem sudu u Beogradu nastavljeno suđenje za napad na Milana Beka

Danas 31.05.2018
Maja Adrovac, optužena da je pomagala osobi koja je osumnjičena za napad na biznismena Milana Beka, danas je u Višem sudu u Beogradu zatražila zaštitu zbog, kako je rekla, nezakonitog pritiska koji se sprovodi nad njom. – Pre sedam ili osam dana… »
Nastavak suđenja za pokušaj ubistva Beka: Maja Adrovac kroz suze ispričala sudiji šta se desilo pre neko veče (foto)

Nastavak suđenja za pokušaj ubistva Beka: Maja Adrovac kroz suze ispričala sudiji šta se desilo pre neko veče (foto)

Kurir 31.05.2018
BEOGRAD - U nastavku suđenja za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka umesto saslušanja veštaka sudu se obratila Maja Adrovac i zamolila da dopuni svoju odbranu. Ona je kroz suze rekla sudiji da su je pre nekoliko večeri posetila dvojica inspektora… »

Vesti dana »