Повезане вести

Маја Адровац тврди да трпи притиске

Маја Адровац тврди да трпи притиске

Политика 31.05.2018
Оптужена за помагање у рањавању Милана Бека навела је да су јој на врата долазиле особе које су се представиле као полицијски инспектори. Маја Адровац, оптужена да је помагала Александру Здравковићу у покушају убиства… »
Суђење за покушај убиства Милана Бека: Маја Адровац затражила заштиту

Суђење за покушај убиства Милана Бека: Маја Адровац затражила заштиту

Вечерње новости 31.05.2018
Драматично сведочење на данашњем рочишту у Вишем суду за покушај убиства бизнисмена Милана Бека. БЕЗАКОЊЕ нада мном не престаје! Самохрана сам мајка двоје малолетне деце, а нада мном је сталан притисак и зато вас молим да то… »
Случај Беко: Маја Адровац тражи да је суд заштити

Случај Беко: Маја Адровац тражи да је суд заштити

Мондо 31.05.2018
У наставку суђења пред Вишим судом Београду за покушај убиства Милана Бека у новембру 2014. године, данас је Маја Адровац изнела допуну своје одбране поводом оптужби за помагање извршиоцима тог кривичног дела. Фото: Мондо/… »
Покушај убиства бизнисмена Бека: Маја Адровац у сузама на суду: Непознати људи ми ноћу долазе на врата и испитују ме

Покушај убиства бизнисмена Бека: Маја Адровац у сузама на суду: Непознати људи ми ноћу долазе на врата и испитују ме

Блиц 31.05.2018
У наставку суђења за покушај убиства бизнисмена Милана Бека које је данас одржано пред Вишим судом у Београду уместо саслушања вештака, Маја Адровац, која је оптужена за помагање у покушају убиства, обратила се суду и замолила… »
У Вишем суду у Београду настављено суђење за напад на Милана Бека

У Вишем суду у Београду настављено суђење за напад на Милана Бека

Данас 31.05.2018
Маја Адровац, оптужена да је помагала особи која је осумњичена за напад на бизнисмена Милана Бека, данас је у Вишем суду у Београду затражила заштиту због, како је рекла, незаконитог притиска који се спроводи над њом. – Пре… »
Наставак суђења за покушај убиства Бека: Маја Адровац кроз сузе испричала судији шта се десило пре неко вече (фото)

Наставак суђења за покушај убиства Бека: Маја Адровац кроз сузе испричала судији шта се десило пре неко вече (фото)

Курир 31.05.2018
БЕОГРАД - У наставку суђења за покушај убиства бизнисмена Милана Бека уместо саслушања вештака суду се обратила Маја Адровац и замолила да допуни своју одбрану. Она је кроз сузе рекла судији да су је пре неколико вечери… »

Вести дана »