Povezane vesti

9 hormona koji vode do gojenja i svi načini kako da ih obuzdate i dovedete liniju u red

9 hormona koji vode do gojenja i svi načini kako da ih obuzdate i dovedete liniju u red

Telegraf 31.05.2018
Jako je lako ugojiti se, a od mršavljenja nema ništa teže Povezane vesti Najnovije iz kategorije Život & Stil. Gojenje je često povezano sa prejedanjem, ali može biti izazvano i raznim hormonima koji divljaju u organizmu. Dok je gojenje lako… »
4 najveće greške koje sam napravila pre nego što je moje dete napunilo 5 godina

4 najveće greške koje sam napravila pre nego što je moje dete napunilo 5 godina

Telegraf 31.05.2018
Ova majka je rešila da sa svetom podeli svoje greške, kako ih ostali roditelji ne bi pravili Povezane vesti Najnovije iz kategorije Život & Stil. Roditeljstvo ima svoje uspone i padove, pogotovo ako vam je prvi put. Iako želite da svom detetu… »
4 boje koje nikako ne smete da nosite na svadbama

4 boje koje nikako ne smete da nosite na svadbama

Telegraf 31.05.2018
Iako su venčanja radosni događaji, ne želite da budete u centru pažnje samo time što vaša odeća nekome bode oči Povezane vesti Najnovije iz kategorije Život & Stil. Sezona venčanja je pred nama, a večno pitanje koje nosi je: Šta obući… »
12 naučno dokazanih načina na koje možete da izgubite težinu bez dijete

12 naučno dokazanih načina na koje možete da izgubite težinu bez dijete

Telegraf 31.05.2018
Jako mali broj ljudi zna da čak i fen za kosu može da pomogne sa mršavljenjem, a osim njega tu su i ljute papričice i pasulj Povezane vesti Najnovije iz kategorije Život & Stil. Da li znate da vam treba sat i 40 minuta brzog hodanja da biste sagorili… »

Vesti dana »