Povezane vesti
Grom iz vedra neba - Zidan otišao!
Sportske.net 31.05.2018
Iznenadna konferencija za novinare Zinedina Zidana danas u Madridu, a šta je bio pravi razlog upravo smo saznali. Zinedin Zidan više nije trener Real Madrida. On je u 13 časova saopštio tu odluku javnosti, pošto je sazvao konferenciju za medije… »
Brojke da ti pamet stane
Mozzart sport 31.05.2018
Da je ostao do decembra Zinedin Zidan bi se, vrlo verovatno, izjednačio na čelu liste trenera sa najviše internacionalnih trofeja u istoriji fudbala. I sve za samo tri godine u poslu... Zinedin Zidan šokirao je danas svetski fudbal kao retko ko… »
Real bez trenera: Zidan podneo ostavku!
Večernje novosti 31.05.2018
Odlučio sam da više ne budem trener Real Madrida. Znam da sam izabrao čudan trenutak, ali ekipi je potrebna promena kako bi nastavila da pobeđuje – rekao je Zidan. DA li odlazi Kristijano Ronaldo, stiže li Nejmar... Sve te teme u Madridu su pale u… »
Zidan napustio mesto trenera Real Madrida
Novi magazin 31.05.2018
Trener fudbalskog kluba Real Madrid Zinedin Zidan napustio je danas to mesto, pet dana pošto je ekipa treći put uzastopno, a ukupno 13. postala šampion Evrope. "Odlučio sam da ne nastavim sledeće sezone. Odlučio sam tako jer volim ovaj club. Ovo je… »
Mijatović za SK: Zidan? Veliki problem za Real
N1 Info 31.05.2018
Legendarni fudbaler madridskog Reala Predrag Mijatović rekao je za Sport Klub da je, kao i svi, iznenađen odlukom Zinedina Zidana da napusti ‚kraljevski klub‘. Zidan je u četvrtak na konferenciji za medije objavio da odlazi, i to samo pet dana… »
Real bira novog trenera: Prvi favorit - Argentinac
Mondo 31.05.2018
Da li će "kraljevski klub" dovesti šefa struke sa Ostrva? Zinedin Zidan šokirao je ceo svet odlukom da ode iz Reala posle tri blistave sezone i isto toliko osvojenih trofeja Lige šampiona. Francuski trener napustio je klub u kojem je doticao i skidao… »
Zidan odlazi iz Real Madrida
Radio 021 31.05.2018
Legendarni Francuz Zinedin Zidan napustio je klupu fudbalera Real Madrida samo pet dana od nove titule prvaka Evrope i pobede nad Liverpulom (3:1) u Kijevu. Zidan je na vanrednoj konferenciji za medije u Madridu potvrdio da odlazi iz Reala posle 29 meseci… »
Zinedin Zidan napušta Real Madrid
Slobodna Evropa 31.05.2018
Trener fudbalskog kluba Real Madrid Zinedin Zidan napustio je danas to mesto, pet dana pošto je ekipa treći put uzastopno, a ukupno 13. postala šampion Evrope. "Odlučio sam da ne nastavim sledeće sezone. Odlučio sam tako jer volim ovaj klub. Ovo je… »
Šok: Ode Zidan!!!
Mozzart sport 31.05.2018
Iznenađujuća vest iz Madrida. Vreme slavlja je završeno. Taman što je Real Madrid osvojio treću uzastopnu titulu prvaka Evrope, usledio je šok za pristalice Kraljevskog kluba: Zinedin Zidan je podneo ostavku na funkciju šefa stručnog štaba Los… »
Šok iz Madrida: Zidan više nije trener Reala!
Mondo 31.05.2018
Zinedin Zidan iznenada napustio Real Madrid. Vedro i sunčano jutro u Madridu. Ali, sevnula je munja. Strahovit grom odjeknuo je prestonicom Španije, a nedugo zatim i čitavom planetom. Zinedin Zidan, čovek koji je Real Madridu doneo tri uzastopne… »
Zinedine Zidane napustio Real Madrid
Al Jazeera 31.05.2018
Francuski nogomdetni stručnjak je na vanrednoj konferenciji za medije u Madridu potvrdio da odlazi iz kraljevskog kluba nakon 29 mjeseci. Francuz Zinedine Zidane napustio je klupu nogometnog kluba Real Madrida samo pet dana nakon osvajanja nove titule… »
Zidan podneo ostavku, Real ostao bez trenera
Danas 31.05.2018
Zinedin Zidan, jedan od najuspešnijih trenera u istoriji Real Madrida, neočekivao je podneo ostavku, samo pet dana nakon osvojene titule u Ligi šampiona. Razlozi za ovakvu odluku još uvek nisu poznati, ali pretpostavlja se da je potez francuskog… »
Zidan iznenada napustio Real Madrid
Politika 31.05.2018
„Deluje da je čudno, ali ovo je pravi trenutak za sve nas iz kluba. Ekipa mora da nastavi da pobeđuje, vreme je za promene, novi glas i drugi put rada”, rekao je Zidan. MADRID - Legendarni Francuz Zinedin Zidan napustio je klupu fudbalera Real… »
Šok u Madridu: Zinedin Zidan napustio Real! (foto)
Hot sport 31.05.2018
Posle treće uzastopne titule u Ligi šampiona i slavlja zbog ogromnog uspeha, neverica u Madridu – Zinedin Zidan podneo je ostavku! Grom iz vedra neba! Kažu da je odluka velikih da se povuku kada su na vrhuncu, a Zinedin Zidan je baš odlučio da to… »
Zidanove reči, da li je nešto jasnije?
Sportske.net 31.05.2018
Našao je pravi trenutak kada da ode iz Reala. Samo pet dana nakon što je osvojio titulu prvaka Evrope po treći put uzastopno sa Real Madridom, Zinedin Zidan je odlučio da napusti taj klub. On je seo na užarenu klupu 2016. godine nakon odlaska Rafe… »
Zidan otkrio naredni korak, a šta mu je rekao Ramos?
Sportske.net 31.05.2018
Zinedin Zidan je danas napustio Real Madrid, svakako je tema dana. Današnji sportski dan je obeležio Zinedin Zidan. Samo pet dana nakon što je osvojio Evropu sa Real Madridom, odlučio je da napusti klub iako je imao još godinu dana ugovora. Zidan je… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO: Veliki broj taksista stigao u Novi Sad po beogradske studente
Radio 021 pre 9 minutajoš 46 povezanih
BLOG UŽIVO Protesti i blokade širom Srbije: Poslednji sat blokade Mosta slobode, beogradski taksisti dočekani ovacijama u Novom Sadu
Nova pre 22 minutajoš 35 povezanih
Oglasila se Skupština Advokatske komore Srbije: Izglasana 30-dnevna obustava rada
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Tramp ponovio predlog da Kanada postane 51. savezna država SAD: Problem je što to ne žele ni jedni ni drugi
Euronews pre 45 minutajoš 24 povezane