Povezane vesti
Sednica Skupštine grada 7. juna, ime gradonačelnika još nepoznato
BK TV 31.05.2018
Sednica Skupštine grada Beograda na kojoj će biti izabran novi gradonačelnik biće održana 7. juna, potvrdio je za Tanjug predsednik gradskog parlamenta Nikola Nikodijević. Prema proceduri, upravo predsednik skupštine predlaže kandidata za gradonačelnika… »
Nikodijević: Sednica Skupštine grada 7. juna
Studio B 31.05.2018
Sednica Skupštine grada na kojoj će biti izabran novi gradonačelnik Beograda biće održana 7. juna, izjavio je za Beoinfo predsednik gradskog parlamenta Nikola Nikodijević. – Na toj sednici će, pre svega, biti zamenjeni mandati odbornika koji su između… »
Vesti dana »
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, komanda vojske SAD: gađamo vojne ciljeve u Iranu
Beta pre 23 minutajoš 21 povezana
Nevreme stiže na jug Srbije: Mogući grad i jak vetar, u Nišu do 31 stepen – evo kakvo vreme sledi narednih dana
Glas juga pre 37 minutajoš 18 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 3 satajoš 21 povezana
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 3 satajoš 16 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih