Povezane vesti
"Strpljivo čekam šansu među 'orlovima'"
Mondo 31.05.2018
Miloš Veljković kaže da je dobro odabrao kada je izabrao Srbiju pre Švajcarske u kojoj je rođen. Foto: MN Press Reprezentacija Srbije sprema se za provere u Austriji i Svetsko prvenstvo u Rusiji. Među 27 igrača koji se nalaze na širem spisku… »
Veljković: Drago mi je što sam izabrao da igram za Srbiju! Kostić: Pratim malo i Nemce preko interenta!
Telegraf 31.05.2018
Članovi Orlova govorili o predstojećem SP Povezane vesti Najnovije iz kategorije Sport. Fudbalski reprezentativci Srbije Miloš Veljkovići Filip Kostić govorili su za medije u Staroj Pazovi o predstojećem Svetskom prvenstvu. Njih dvojica se nalaze na… »
Zlatni Veljković o dobrom izboru, Kostić poslao poruku dijasporcima
Vesti online 31.05.2018
Reprezentacija Srbije se priprema u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, a pred predstavnicima medija su danas bila dva igrača koja su prošle sezone igrala u nemačkim klubovima. Momak rođen u Bazelu, Miloš Veljković, sada član… »
Veljković: Doneo sam dobru odluku kada sam izabrao Srbiju
Dnevnik 31.05.2018
STARA PAZOVA: Fudbalski reprezentativac Srbije Miloš Veljković izjavio je da nije pogrešio kada je odabrao da igra za srpski državi tim ispred švajcarskog, gde je rođen. "Napravio sam dobar izbor što sam odlučio da igram za Srbiju. Pokazalo se to… »
Vesti dana »

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 28 minutajoš 62 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih

EU javno tužilaštvo potvrdilo: U toku istraga o zloupotrebi EU fondova u slučaju nadstrešnica
N1 Info pre 5 satijoš 35 povezanih