Povezane vesti
Iz Nadalovog štaba veliko priznanje za Novaka!
Sportske.net 31.05.2018
Rafin trener izrekao veliko poštovanje za Srbina. Trener španskog tenisera Rafe Nadala Karlos Moja izjavio je danas za La Razon da je najveća pretnja njegovog učenika srpski teniser Novak Đoković, kojeg smatra za jednog od najvećih tenisera svih… »
Karlos Moja upozorava: Nadal ne sme da potceni Đokovića
Hot sport 31.05.2018
Na pomen imena Novaka Đokovića većina ljubitelja tenisa će odmahnuti glavom, uz uverenje da je najbolji tenis iza srpskog reketa „broj jedan“, ali Karlos Moja, trener Rafaela Nadala, nije jedan od njih. U intervjuu datom „La Razonu“, dotakao… »
Vesti dana »
Blokirana sva tri mosta: Studenti i građani se okupljaju u Novom Sadu (foto, video)
Blic pre 5 minutajoš 42 povezane
Tri meseca od pada nadstrešnice: Blokada mostova u Novom Sadu, održana akcija 15 minuta tišine
NIN pre 5 minutajoš 42 povezane
Blokada tri mosta u Novom Sadu počela u 15 časova: Most slobode biće blokiran 24 sata
Euronews pre 15 minutajoš 27 povezanih
Prve slike pada aviona u Filadelfiji: Prevozio teško bolesno dete, svi putnici poginuli, gorele kuće i automobili: "Čuli smo eksploziju, nebo se osvetlilo" (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 21 povezana
Hamas oslobodio trojicu talaca, Izrael Palestince iz svojih zatvora na osnovu sporazuma o primirju
Beta pre 28 minutajoš 20 povezanih