Повезане вести

Вучић: Забринут сам, Албанци имају нечију прећутну подршку

Вучић: Забринут сам, Албанци имају нечију прећутну подршку

Н1 Инфо 01.06.2018
Председник Србије Александар Вучић казао је да је веома забринут последњим догађајима на Косову и Метохији. Извор: Агенције "Плашим се да су решили да уз нечију прећутну подршку, не само да унесу немир и страх у Србе, посебно… »
Откуд одједном серија напада на Србе на КиМ?

Откуд одједном серија напада на Србе на КиМ?

Вести онлине 01.06.2018
Последњих дана забележен је читав низ напада и угрожавања права на слободу кретања Србима на Косову и Метохији, на које, готово уобичајено, нема реаговања међународне заједнице. За председника Србије то је забрињавајући… »
Вучић уживо на отварању конференције ОЕБС: Албанце занима само како да узму север Косова, плаше ме оволики напади на Србе…

Вучић уживо на отварању конференције ОЕБС: Албанце занима само како да узму север Косова, плаше ме оволики напади на Србе…

Курир 01.06.2018
1 / 6 Фото: Тањуг/Зоран Жестић БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић казао је данас да се плаши новонастале ситуације на Космету, оволико учесталих напада на косовске Србе којих нисмо имали у овим обиму у последњих пет… »
"Албанци ово не раде сами": Вучић: Тешка времена пред нама, могућ референдум

"Албанци ово не раде сами": Вучић: Тешка времена пред нама, могућ референдум

Блиц 01.06.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су Албанци решили да уз нечију прећутну или суштинску подршку не само да унесу немире и страх у Србе, већ и да предузму неке друге мере. Вучић је, гостујући на РТС поводом… »
Вучић: Плашим се да су Албанци уз нечију прећутну подршку решили да унесу немире

Вучић: Плашим се да су Албанци уз нечију прећутну подршку решили да унесу немире

Данас 01.06.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је за РТС да је веома забринути последњим догађајима на Косову и Метохији јер, како каже, зна „како је то ишло до 2003. године“. „Тада смо имали усаглашену причу ‘стандарди пре статуса… »
Вучић: Успели смо да драматично побољшамо имиџ Србије

Вучић: Успели смо да драматично побољшамо имиџ Србије

Политика 01.06.2018
Забринут сам јер ово Албанци не раде сами, каже председник Србије.- Суфицит у буџету 8,7 милијарди динара, биће повећање плата до краја године.- Градски одбор СНС доноси одлуку о градоначелнику. Председник Србије Александар… »
Вучић поводом годину дана на месту председника: После пензија, повећање и плата и минималца! Нигде нисмо обрукали Србију…

Вучић поводом годину дана на месту председника: После пензија, повећање и плата и минималца! Нигде нисмо обрукали Србију…

Курир 01.06.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић гостовао је јутрос у јутарњем дневнику националне телевизије поводом годину дана од дана преузимања дужности председника Србије и рада на Андрићевом венцу. Он је говорио колико је… »
Вучић о Космету и све већем броју албанских напада: Оно што ме плаши јесте што они ово не раде сами

Вучић о Космету и све већем броју албанских напада: Оно што ме плаши јесте што они ово не раде сами

Курир 01.06.2018
БЕОГРАД - Као одговоран и озбиљан човек, забринут сам за ситуацију на Косову и Метохији - казао је јутрос председник Србије Александар Вучић гостујући уживо у јутарњем дневнику националне телевизије поводом годину дана на месту… »

Вести дана »