Повезане вести
Потресни тренуци испред дома: Супруга Синана Сакића плаче: "Оде мој Синан, моја вечна љубав"
Блиц 01.06.2018
Синан Сакић преминуо је у раним јутарњим часовима у свом дому, а са њим је до последњег тренутка била његова породица коју чине супруга Сабина, синови Ернест и Ален. Многобројне колеге окупиле су се испред дома, а тело Синана… »
Сузе због одласка народњачке легенде: Џеј јеца испред Синанове куће
Блиц 01.06.2018
Синан Сакић јутрос је преминуо након борбе са дугом и тешком болешћу. Бројни пријатељи и колеге опростили су се од њега, а супруга Сабина, као и синови Ернест и Ален и ћерка Ђулкица су неутешни. Испред њиховог дома окупљају… »
Синанови синови: Били смо уз њега док је умирао!
Блиц 01.06.2018
Синан Сакић преминуо је јутрос након борбе са тешком болешћу. Синови преминулог певача Синана Сакића, Ернест и Ален, били су са оцем у најтежем моменту. - Синан је преминуо јутрос око 6.40 и није био свестан. У последњих… »
Непрестано плаче: Шемса Шуљаковић је затечена Синановом смрћу! Срце ми је пукло!
Курир 01.06.2018
Фолк певач Синан Сакић преминуо је рано јутрос у Београду у продичном стану на Дорћолу након тешке болести. Шемса Суљаковић је непрестано плакала док смо причали о Синану. "Срце ми је пукло. Од како сам чула да је мој Синан… »
Синанова Сабина потпуно сломљена: Отишла је моја љубав, осећам се мртво!
Курир 01.06.2018
Фолк певач Синан Сакић преминуо је рано јутрос у Београду у продичном стану на Дорћолу након тешке болести. Његова супруга Сабина је потпуно сломљена због губитка свог вољеног. "Отишла је моја љубав, осећам се мртво. Не знам… »
Сабина Сакић: "Нико од Синанових колега ме није позвао"
Блиц 01.06.2018
Сабина Сакић, супруга преминулог Синана Сакића потресена је због чињенице да је њена љубав рано јутрос напустила овај свет. Она је почела да плаче када смо је позвали, а потом нам је открила и да је нико од Синанових колега… »
Синанова жена грца у сузама: "Отишла је моја љубав, сломљена сам"!
Блиц 01.06.2018
Певач Синан Сакић преминуо је рано јутрос у Београду након борбе са тешком болешћу. Његова супруга Сабина за "Блиц" каже да је потпуно сломљена. - Отишла је моја љубав, осећам се мртво. Не знам шта сада да радим - каже нам… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана