Povezane vesti
Potresni trenuci ispred doma: Supruga Sinana Sakića plače: "Ode moj Sinan, moja večna ljubav"
Blic 01.06.2018
Sinan Sakić preminuo je u ranim jutarnjim časovima u svom domu, a sa njim je do poslednjeg trenutka bila njegova porodica koju čine supruga Sabina, sinovi Ernest i Alen. Mnogobrojne kolege okupile su se ispred doma, a telo Sinana Sakića izneto je iz… »
Suze zbog odlaska narodnjačke legende: Džej jeca ispred Sinanove kuće
Blic 01.06.2018
Sinan Sakić jutros je preminuo nakon borbe sa dugom i teškom bolešću. Brojni prijatelji i kolege oprostili su se od njega, a supruga Sabina, kao i sinovi Ernest i Alen i ćerka Đulkica su neutešni. Ispred njihovog doma okupljaju se porodica i… »
Sinanovi sinovi: Bili smo uz njega dok je umirao!
Blic 01.06.2018
Sinan Sakić preminuo je jutros nakon borbe sa teškom bolešću. Sinovi preminulog pevača Sinana Sakića, Ernest i Alen, bili su sa ocem u najtežem momentu. - Sinan je preminuo jutros oko 6.40 i nije bio svestan. U poslednjih nekoliko dana, njegovo… »
Sinanova Sabina potpuno slomljena: Otišla je moja ljubav, osećam se mrtvo!
Kurir 01.06.2018
Folk pevač Sinan Sakić preminuo je rano jutros u Beogradu u prodičnom stanu na Dorćolu nakon teške bolesti. Njegova supruga Sabina je potpuno slomljena zbog gubitka svog voljenog. "Otišla je moja ljubav, osećam se mrtvo. Ne znam šta sada da… »
Neprestano plače: Šemsa Šuljaković je zatečena Sinanovom smrću! Srce mi je puklo!
Kurir 01.06.2018
Folk pevač Sinan Sakić preminuo je rano jutros u Beogradu u prodičnom stanu na Dorćolu nakon teške bolesti. Šemsa Suljaković je neprestano plakala dok smo pričali o Sinanu. "Srce mi je puklo. Od kako sam čula da je moj Sinan umro, ne mogu da se… »
Sabina Sakić: "Niko od Sinanovih kolega me nije pozvao"
Blic 01.06.2018
Sabina Sakić, supruga preminulog Sinana Sakića potresena je zbog činjenice da je njena ljubav rano jutros napustila ovaj svet. Ona je počela da plače kada smo je pozvali, a potom nam je otkrila i da je niko od Sinanovih kolega nije pozvao. - Niko od… »
Sinanova žena grca u suzama: "Otišla je moja ljubav, slomljena sam"!
Blic 01.06.2018
Pevač Sinan Sakić preminuo je rano jutros u Beogradu nakon borbe sa teškom bolešću. Njegova supruga Sabina za "Blic" kaže da je potpuno slomljena. - Otišla je moja ljubav, osećam se mrtvo. Ne znam šta sada da radim - kaže nam Sabina i počinje… »
Vesti dana »
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Dačić: Na Čukarici otkrivena 52 iregularna migranta svi su bili na jednoj adresi
Blic pre 6 satijoš 1 povezana