Povezane vesti

Kijina majka pričala o odnosu Kristine i Slobe, otkrila koji Anabelin potez ju je zgrozio, a onda je progovorila o Gagiju…

Kijina majka pričala o odnosu Kristine i Slobe, otkrila koji Anabelin potez ju je zgrozio, a onda je progovorila o Gagiju…

Telegraf 01.06.2018
- Na to ne da sam bila ogorčena, nego sam bila iznenađena, jer ona je ipak majka tri devojčice.... - rekla je Nadica Zeljković Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, je gostujući na televiziji "Pink"… »
Baš je divna sestra, pljuje me preko Kristine: Luna progovorila o Editi (video)

Baš je divna sestra, pljuje me preko Kristine: Luna progovorila o Editi (video)

Telegraf 01.06.2018
- Došla je ovde na žurku podržala mene i Slobu, a onda me ispljuvala kod Kristine - rekla je Luna Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna Đogani provela je sa pojedinim zadrugarima u dvorištu. Tamo je pričala o različitim stvarima, ali… »
Kijina mama i Gagi se sreli kod Sanje Marinković: Nadica otkrila šta zamera Slobi, a onda je Đogani progovorio o Luni…

Kijina mama i Gagi se sreli kod Sanje Marinković: Nadica otkrila šta zamera Slobi, a onda je Đogani progovorio o Luni…

Telegraf 01.06.2018
Nadica Zeljković i Gagi Đogani bili su gosti emisije "Magazin in" Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Sanja Marinković je u emisiji "Magazin In" ugostila je Kijinu mamu Nadicu i Luninog tatu Gagija. Roditelji učesnika "Zadruge" govorili su… »
Luna plakala kao kiša dok je čitala Slobina pisma, pozvala ga da dođe do nje, ali ovakvu njegovu reakciju nije očekivala…

Luna plakala kao kiša dok je čitala Slobina pisma, pozvala ga da dođe do nje, ali ovakvu njegovu reakciju nije očekivala…

Telegraf 01.06.2018
- Ne mogu da izbacim to što osećam, to je bol, tuga... - jadala se Luna Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći zadrugarima su puštani video-snimci sa najzanimljivijim situacijama koje su im se dešavale u proteklih nekoliko dana… »
Ukućanima pušten snimak kako Luna flertuje sa šankerom, a posle onoga što je izgovorila Sloba je poludeo, Matora načisto…

Ukućanima pušten snimak kako Luna flertuje sa šankerom, a posle onoga što je izgovorila Sloba je poludeo, Matora načisto…

Telegraf 01.06.2018
Snimak je prokomentarisala i Slobina žena Kija Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći zadrugarima su puštani video-snimci najinteresantnijih situacija koje su se u proteklih nekoliko dana dešavale, pa je tako pušten i klip na… »
Zadrugarima pušten snimak na kojem su Luna i Sloba završili u wc-u, Đoganijeva pozelenela od muke, pa napustila sastanak…

Zadrugarima pušten snimak na kojem su Luna i Sloba završili u wc-u, Đoganijeva pozelenela od muke, pa napustila sastanak…

Telegraf 01.06.2018
Pošto je Luna napustila sastanak, Sloba je ostao i sam objasnio celu situaciju, ali zadrugari nisu poverovali u istinitost njegovih reči Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći zadrugari su imali priliku da gledaju video-snimke… »
Rusvaj u tri ujutru! Mića i Đekson se brutalno izvređali, reper se zaleteo da ga bije, petorica ga jedva smirila, Slobu…

Rusvaj u tri ujutru! Mića i Đekson se brutalno izvređali, reper se zaleteo da ga bije, petorica ga jedva smirila, Slobu…

Telegraf 01.06.2018
- Narkomančino! Travuljino, heroinčino! - urlao je Mića, a potom je više puta pljunuo Đeksona Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći došlo je do žestoke svađe između Nemanje Đerića Đeksona i Lepog Miće. Mića je upadao u… »

Vesti dana »