Повезане вести

Кијина мајка причала о односу Кристине и Слобе, открила који Анабелин потез ју је згрозио, а онда је проговорила о Гагију…

Кијина мајка причала о односу Кристине и Слобе, открила који Анабелин потез ју је згрозио, а онда је проговорила о Гагију…

Телеграф 01.06.2018
- На то не да сам била огорчена, него сам била изненађена, јер она је ипак мајка три девојчице.... - рекла је Надица Зељковић Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Надица Зељковић, мајка Кије Коцкар, је гостујући на… »
Баш је дивна сестра, пљује ме преко Кристине: Луна проговорила о Едити (видео)

Баш је дивна сестра, пљује ме преко Кристине: Луна проговорила о Едити (видео)

Телеграф 01.06.2018
- Дошла је овде на журку подржала мене и Слобу, а онда ме испљувала код Кристине - рекла је Луна Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Луна Ђогани провела је са појединим задругарима у дворишту. Тамо је причала о… »
Кијина мама и Гаги се срели код Сање Маринковић: Надица открила шта замера Слоби, а онда је Ђогани проговорио о Луни (видео)…

Кијина мама и Гаги се срели код Сање Маринковић: Надица открила шта замера Слоби, а онда је Ђогани проговорио о Луни (видео)…

Телеграф 01.06.2018
Надица Зељковић и Гаги Ђогани били су гости емисије "Магазин ин" Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Сања Маринковић је у емисији "Магазин Ин" угостила је Кијину маму Надицу и Луниног тату Гагија. Родитељи учесника… »
Луна плакала као киша док је читала Слобина писма, позвала га да дође до ње, али овакву његову реакцију није очекивала…

Луна плакала као киша док је читала Слобина писма, позвала га да дође до ње, али овакву његову реакцију није очекивала…

Телеграф 01.06.2018
- Не могу да избацим то што осећам, то је бол, туга... - јадала се Луна Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Прошле ноћи задругарима су пуштани видео-снимци са најзанимљивијим ситуацијама које су им се дешавале у… »
Укућанима пуштен снимак како Луна флертује са шанкером, а после онога што је изговорила Слоба је полудео, Матора начисто…

Укућанима пуштен снимак како Луна флертује са шанкером, а после онога што је изговорила Слоба је полудео, Матора начисто…

Телеграф 01.06.2018
Снимак је прокоментарисала и Слобина жена Кија Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Прошле ноћи задругарима су пуштани видео-снимци најинтересантнијих ситуација које су се у протеклих неколико дана дешавале, па је тако… »
Русвај у три ујутру! Мића и Ђексон се брутално извређали, репер се залетео да га бије, петорица га једва смирила, Слобу успео…

Русвај у три ујутру! Мића и Ђексон се брутално извређали, репер се залетео да га бије, петорица га једва смирила, Слобу успео…

Телеграф 01.06.2018
- Наркоманчино! Травуљино, хероинчино! - урлао је Мића, а потом је више пута пљунуо Ђексона Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Прошле ноћи дошло је до жестоке свађе између Немање Ђерића Ђексона и Лепог Миће. Мића… »
Задругарима пуштен снимак на којем су Луна и Слоба завршили у вц-у, Ђоганијева позеленела од муке, па напустила састанак…

Задругарима пуштен снимак на којем су Луна и Слоба завршили у вц-у, Ђоганијева позеленела од муке, па напустила састанак…

Телеграф 01.06.2018
Пошто је Луна напустила састанак, Слоба је остао и сам објаснио целу ситуацију, али задругари нису поверовали у истинитост његових речи Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Прошле ноћи задругари су имали прилику да… »

Вести дана »