Повезане вести
Кијина мајка причала о односу Кристине и Слобе, открила који Анабелин потез ју је згрозио, а онда је проговорила о Гагију…
Телеграф 01.06.2018
- На то не да сам била огорчена, него сам била изненађена, јер она је ипак мајка три девојчице.... - рекла је Надица Зељковић Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Надица Зељковић, мајка Кије Коцкар, је гостујући на… »
Баш је дивна сестра, пљује ме преко Кристине: Луна проговорила о Едити (видео)
Телеграф 01.06.2018
- Дошла је овде на журку подржала мене и Слобу, а онда ме испљувала код Кристине - рекла је Луна Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Луна Ђогани провела је са појединим задругарима у дворишту. Тамо је причала о… »
Кијина мама и Гаги се срели код Сање Маринковић: Надица открила шта замера Слоби, а онда је Ђогани проговорио о Луни (видео)…
Телеграф 01.06.2018
Надица Зељковић и Гаги Ђогани били су гости емисије "Магазин ин" Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Сања Маринковић је у емисији "Магазин Ин" угостила је Кијину маму Надицу и Луниног тату Гагија. Родитељи учесника… »
Луна плакала као киша док је читала Слобина писма, позвала га да дође до ње, али овакву његову реакцију није очекивала…
Телеграф 01.06.2018
- Не могу да избацим то што осећам, то је бол, туга... - јадала се Луна Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Прошле ноћи задругарима су пуштани видео-снимци са најзанимљивијим ситуацијама које су им се дешавале у… »
Укућанима пуштен снимак како Луна флертује са шанкером, а после онога што је изговорила Слоба је полудео, Матора начисто…
Телеграф 01.06.2018
Снимак је прокоментарисала и Слобина жена Кија Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Прошле ноћи задругарима су пуштани видео-снимци најинтересантнијих ситуација које су се у протеклих неколико дана дешавале, па је тако… »
Русвај у три ујутру! Мића и Ђексон се брутално извређали, репер се залетео да га бије, петорица га једва смирила, Слобу успео…
Телеграф 01.06.2018
- Наркоманчино! Травуљино, хероинчино! - урлао је Мића, а потом је више пута пљунуо Ђексона Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Прошле ноћи дошло је до жестоке свађе између Немање Ђерића Ђексона и Лепог Миће. Мића… »
Задругарима пуштен снимак на којем су Луна и Слоба завршили у вц-у, Ђоганијева позеленела од муке, па напустила састанак…
Телеграф 01.06.2018
Пошто је Луна напустила састанак, Слоба је остао и сам објаснио целу ситуацију, али задругари нису поверовали у истинитост његових речи Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Прошле ноћи задругари су имали прилику да… »
Вести дана »
Хрка поново на инфузији, до аутомобила је у инвалидским колицима догурали ветерани
Бета пре 1 сатјош 24 повезане
Дијана Хрка 14. дан штрајкује глађу, ветерани кажу - њено стање непромењено
Глас Зајечара пре 6 сатијош 9 повезаних
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 2 сатајош 26 повезаних