Povezane vesti

Ivan Rakitić: Bolje poznajem selektora Srbije nego mog u Hrvatskoj!

Ivan Rakitić: Bolje poznajem selektora Srbije nego mog u Hrvatskoj!

Hot sport 01.06.2018
Fudbaler Barselone Ivan Rakitić na sav glas je nahvalio selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića kog zna iz vremena provedenog u Šalkeu. Ivan Rakitić je istakao da bi voleo da u finalu Svetskog prvenstva igra protiv Srbije koju sa klupe… »
Rakitić: Čujem da su Srbi srećni sa Krstajićem! Voleo bih da igram protiv Mladena u finalu

Rakitić: Čujem da su Srbi srećni sa Krstajićem! Voleo bih da igram protiv Mladena u finalu

Mozzart sport 01.06.2018
„On je sjajan tip, lepo je što su mu dali šansu“, poručio hrvatski reprezentativac. Zvezda Barselone, bivši saigrač i blizak prijatelj selektora Orlova Mladena Krstajića, kaže da bi bio sjajan ambijent u Rusiji u slučaju da se sastanu Hrvatska… »
Rakitić: Želim finale sa Srbijom, Krstajić kao porodica

Rakitić: Želim finale sa Srbijom, Krstajić kao porodica

N1 Info 01.06.2018
Vezni fudbaler Barselone i reprezentacije Hrvatske Ivan Rakitić priznao je da je vrlo dobar prijatelj sa selektorom Srbije Mladenom Krstajićem, te da bi voleo da se dve selekcije sastanu u finalu Svetskog prvenstva. Hrvatska će trećeg juna igrati… »
Hrvatski reprezentativac nahvalio selektora Srbije: Mladen je moj!

Hrvatski reprezentativac nahvalio selektora Srbije: Mladen je moj!

Večernje novosti 01.06.2018
Znam kako razmišlja, kakvu ideju fudbala ima, šta očekuje... Čujem od nekih igrača da su srećni i zadovoljni s njim i neka to onda iskoristi da napravi pravu karijeru kao trener – rekao je hrvatski reprezentativac. Jedan od najboljih hrvatskih… »

Vesti dana »