Повезане вести

Поправили смо се,скидају нас с листе "перача пара"

Поправили смо се,скидају нас с листе "перача пара"

Мондо 01.06.2018
Србија је од фебруара до данас исправила све "административне недостатке" због којих је била на "сивој листи" Међународног тела за борбу против прања новца (ФАТФ). Фото: МОНДО/Самир Цацан УСкупштини Србије данас је гувернерка… »
Скупштина расправу наставља у понедељак

Скупштина расправу наставља у понедељак

Нови магазин 01.06.2018
Скупштина Србије завршила је данас рад, а обједињену расправу о сету финансијских закона наставиће у понедељак, 4. јуна. Законе су бранили у парламенту министар за рад Зоран Ђорђевић и гувернерка Народне банке Србије Јоргованка… »
Парламент о сету финансијских закона

Парламент о сету финансијских закона

РТС 01.06.2018
Скупштина Србије расправља о 11 тачака из области финансија. Говорећи о пропису који регулише плаћање картицама, гувернерка НБС Јоргованка Табаковић истакла је да је реч о акту који уређује пословање с платним картицама у… »
Гувернерка представила сет закона, а ево шта убудуће клијенти неће плаћати банкама

Гувернерка представила сет закона, а ево шта убудуће клијенти неће плаћати банкама

Блиц 01.06.2018
Банкарски клијенти неће морати да плате услуге које приликом узимања кредита нису наручили, попут неких врста осигурања, нити ће банке смети да им шаљу рекламе о својим производима путем СМС-а или мејла ако нису добиле изричит… »
Посланици о финансијским законима, опозиција их назива лошим

Посланици о финансијским законима, опозиција их назива лошим

Н1 Инфо 01.06.2018
У Скупштини Србије почела је шеста ванредна седница, на чијем дневном реду је 11 тачака међу којима је низ финансијских закона и неколико међународних споразума. О свим тачкама дневног реда, посланици ће имати јединствени… »
Обрадовић: Ви сте банкарски лобиста! Табаковић: Ја сам поносни гувернер НБС

Обрадовић: Ви сте банкарски лобиста! Табаковић: Ја сам поносни гувернер НБС

Курир 01.06.2018
Опозиција је данас критиковала предложене финансијске законе. Председник покрета Двери Бошко Обрадовић рекао је данас на седници Скупштине Србије да Народна банка Србије (НБС) "лепи фластер на дубоке ране". "Где је НБС кад човек… »

Вести дана »