Povezane vesti

Sahrana Sinana Sakića: Njegova ćerka objavila mesto i vreme kada će se održati

Sahrana Sinana Sakića: Njegova ćerka objavila mesto i vreme kada će se održati

Svet plus 01.06.2018
Legendarni pevač Sinan Sakić, preminuo je danas usled duge bolesti, a njegova ćerka je objavila kada i gde će se obaviti sahrana. Prijatelji, porodica, ali i svi njegovi obožavaoci još uvek ne mogu da veruju da više nije među živima. Sinan… »
Aleksandra Prijović se oprostila od Sinana Sakića!

Aleksandra Prijović se oprostila od Sinana Sakića!

Svet plus 01.06.2018
Mnoge je zatekla vest kad su saznali da je popularni folk pevač Sinan Sakić preminuo posle duge i teške bolesti. Opraštaju se najmiliji od poznatog pevača, a jedna od njih jeste i Aleksandra Prijović. Legenda folk muzike Sinan Sakić, preminuo je… »
Preminuli pevač je nekada radio kao konobar: Sve se preokrenulo kada je Sinan otpevao samo jednu pesmu! (video)

Preminuli pevač je nekada radio kao konobar: Sve se preokrenulo kada je Sinan otpevao samo jednu pesmu! (video)

Kurir 01.06.2018
Sinan Sakić je preminuo je u 62. godini u svom stanu u Beogradu. Karijeru je započeo 1978. godine, a do 2017. objavio je 29 albuma. Ono što mnogi nisu znali je da pevač svoju karijeru nije započeo kao pevač. Sinan je godinama sedeo za bubnjevima i… »
Vest da je Sinan Sakić preminuo pogodila je estradu: Kolege se sa suzama opraštaju od pevača, Lepa Brena, Ana Bekuta, Saša…

Vest da je Sinan Sakić preminuo pogodila je estradu: Kolege se sa suzama opraštaju od pevača, Lepa Brena, Ana Bekuta, Saša…

Kurir 01.06.2018
Legendarni folk pevač Sinan Sakić preminuo je rano jutros u porodičnom stanu na Dorćolu, a tužna vest zatekla je njegove kolege i prijatelje. "Tužan dan za nas, koji smo te voleli. Počivaj u miru prijatelju moj", poručila je tužna Goca… »
A karijeru je započeo zbog 500 dinara: Željko Joksimović: "Sinan je pevao svaki put kao da je poslednji"

A karijeru je započeo zbog 500 dinara: Željko Joksimović: "Sinan je pevao svaki put kao da je poslednji"

Blic 01.06.2018
Po čemu je Sinan bio jedinstven, poseban i neponovljiv - kada je pevao on je na sceni davao ne 100 % sebe nego 120 sebe - kaže u intervjuu za "Blic" kantautor Željko Joksimović. Sinan Sakić je pevač narodne i folk muzike. Rođen je 13. oktobra 1956… »
Đus se potresao: Sinan mu je bio kao drugi otac! Kad sam ga upoznao zagrlio me je i plakao! On je bio čovek prepun emocija!

Đus se potresao: Sinan mu je bio kao drugi otac! Kad sam ga upoznao zagrlio me je i plakao! On je bio čovek prepun emocija!

Kurir 01.06.2018
Legendarni folk pevač Sinan Sakić preminuo je rano jutros u porodičnom stanu na Dorćolu, a tužna vest pogodila je njegove kolege i prijatelje. Ivanu Ivanoviću Đusu je Sinan bio kao drugi otac i potresao se mnogo. "Iskreno saučeće porodici Sinana… »
"Sudbina te na put šalje": Otišao je najveći estradni emotivac: Kolege se opraštaju od Sinana Sakića (foto)

"Sudbina te na put šalje": Otišao je najveći estradni emotivac: Kolege se opraštaju od Sinana Sakića (foto)

Večernje novosti 01.06.2018
Od poznatog pevača na društvenim mrežama opraštaju se njegove kolege i prijatelji. FOLK pevač Sinan Sakić izgubio je jutros u Beogradu bitku sa teškom bolešću, a iza sebe ostavio neutešnu porodicu, prijatelje , kolege i poštovaoce njegovog… »
Estrada tuguje zbog smrti sinanana: Od pevača se emotivnom porukom oprostili i Lepa Lukić i Saša Popović!

Estrada tuguje zbog smrti sinanana: Od pevača se emotivnom porukom oprostili i Lepa Lukić i Saša Popović!

Kurir 01.06.2018
Sinan Sakić preminuo je jutros u Beograduu porodičnom stanu na Dorćolu. Popularni folk pevač izgubio bitku sa bolešću na dan kada mu je trebalo biti saopšten datum transplatacije jetre. Brojne kolege i prijatelji uputili su poslednji pozdrav… »
ĐUS IZJAVIO SAUČEŠĆE PORODICI SINANA SAKIĆA Grcao u suzama i rekao: On je za mene i dalje živ!

ĐUS IZJAVIO SAUČEŠĆE PORODICI SINANA SAKIĆA Grcao u suzama i rekao: On je za mene i dalje živ!

Svet & Skandal 01.06.2018
Vest da je poznati pevač Sinan Sakić izgubio borbu sa bolešću u 62. godini života potresla je sve. Poštovaocima lika i dela Ivana Ivanovića Đusa, trenutnog učesnika rijalitija “Parovi”, vrlo dobro znaju da poznatog pevača smtrao “drugim… »
Preminuo pevač narodne muzike Sinan Sakić

Preminuo pevač narodne muzike Sinan Sakić

RTS 01.06.2018
Popularni pevač narodne muzike Sinan Sakić preminuo je jutros u Beogradu posle teške bolesti, u 62. godini. Poznatom pevaču, koji je ove godine trebalo da proslavi 40 godina karijere, 2017. godine su ugrađeni stentovi u žučne kanale, a ove godine… »
Sin sinana sakića neutešan: Stigla pogrebna kola, preminuli pevač na putu za rodnu Loznicu (Kurir TV)

Sin sinana sakića neutešan: Stigla pogrebna kola, preminuli pevač na putu za rodnu Loznicu (Kurir TV)

Kurir 01.06.2018
Sinan Sakić preminuo je jutros u Beogradu, saznaje Kurir, u porodičnom stanu na Dorćolu. Popularni folk pevač izgubio bitku sa bolešću na dan kada mu je trebalo biti saopšten datum transplatacije jetre. Sin Ernest s velikom tugom čekao je pogrebnu… »
Sinanove kolege u suzama, Saša Matić i Lepa Brena: "Mnogo me je potresla vest o njegovoj smrti, nikada neću zaboraviti šta…

Sinanove kolege u suzama, Saša Matić i Lepa Brena: "Mnogo me je potresla vest o njegovoj smrti, nikada neću zaboraviti šta…

Blic 01.06.2018
Sinan Sakić je izgubio bitku sa teškom bolešću, a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, prijatelje i kolege koje ne mogu da veruju da njega više nema. Od jutros se na društvenim mrežama javljaju njegovi saradnici koji se opraštaju od ove… »
Poruka koja slama srca: Ćerka Sinana Sakića se oprostila od voljenog oca! Nosiću tvoje ime najponosnije na svetu!

Poruka koja slama srca: Ćerka Sinana Sakića se oprostila od voljenog oca! Nosiću tvoje ime najponosnije na svetu!

Kurir 01.06.2018
Sinan Sakić preminuo je u 62 godini, a porodica i prijatelji se opraštaju od legendarnog pevača. Od oca se oprostila i njegova ćerka Đulkica, koja je uz njega do njegovog poslednjeg daha. Pevač je izgubio bitku sa bolešću na dan kada mu je trebalo… »
Sinan Sakić umro na 40. godišnjicu od početka svoje blistave karijere, a ovo su mu bile prve pesme, koje su ga proslavile

Sinan Sakić umro na 40. godišnjicu od početka svoje blistave karijere, a ovo su mu bile prve pesme, koje su ga proslavile

Blic 01.06.2018
Sinan Sakić umro je jutros nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću. Legendarni pevač je prošle godine imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su lekari su nakon redovnih pregleda ustanovili da to nije trajno rešenje te da će… »

Vesti dana »