Povezane vesti
Ovakvu patnju i bol ne bi poželeo nikome: Đulkica objavila fotografiju sa Sinanom u bolničkoj postelji, srce će vam pući…
Kurir 01.06.2018
Sinan Sakić preminuo je jutros u Beogradu, u svom domu nakon borbe sa teškom bolešću. Sinanova porodica neutešna je nakon njegovom odlaska, a ćerka legende narodne muzike, Đulkica ne može da se pomiri sa gubitkom oca. "Voljeni moj, jedini moj… »
Smrt Sinana Sakića tuga na dorćolu: Sinovi nosili oca u kovčegu, majka jecala, Džej neutešan (video)
Večernje novosti 01.06.2018
Telo pevača Sinana Sakića prevezeno je danas oko 13 časova u Loznicu gde će u ponedeljak biti sahranjen. Telo pevača Sinana Sakića prevezeno je danas oko 13 časova u Loznicu gde će u ponedeljak biti sahranjen. Ispred porodičnog doma pritiže… »
Sinanova porodica neutešna: "Izdržaćemo sve..."
Blic 01.06.2018
Sinan Sakić preminuo je jutros u svom domu na Dorćolu, nakon borbe sa dugom i teškom bolešću. Porodica Sinana Sakića neutešna je nakon odlaska legende narodne muzike. Sinanov sin Ernest u suzama je zbog oca, otvorio je vrata doma i okupljenim… »
Jecaji ispratili sinana u loznicu: Izgubili smo velikog prijatelja i umetnika... Čim mi je Sabina javila doleteo sam u stan…
Kurir 01.06.2018
Slavni folk pevač Sinan Sakić izgubio je bitku sa bolešću na dan kada je trebalo da mu bude saopšten datum transplatacije jetre. Preminuo je jutros u porodičnom stanu na Dorćolu u Beogradu, saznaje Kurir. Biće sahranjen u Loznici, najverovatnije u… »
Poruka šabana upućena sinanu gađa u srce: Sve se obrušilo na njega sirotog! A ovaj njihov san je raspršen!
Kurir 01.06.2018
Legendarni pevač Sinan Sakić preminuo je rano jutros u Beogradu u porodičnom stanu na Dorćolu, nakon što je izgubio bitku sa teškom bolešću. Od Sinana se danas oprašta porodica, veliki broj poznatih ličnosti, njegovih kolega i prijatelja. Onaj… »
SIN SINANA SAKIĆA: Bio sam uz oca kada je preminuo jutros
Svet & Skandal 01.06.2018
Sin Sinana Sakića, Ernest, bio je uz oca kada je preminuo . “Tata je preminuo jutros oko šest sati. Ja sam bio sa njim kad se to desilo. Niko iz prodice nije u stanju da priča jer su svi u šoku”, rekao je Ernest i dodao da će sahrana… »
Vesti dana »

(Video) Snimljen trenutak kad je nestala Dunja Marković (2)! Pogledajte snimak: Devojčica sama odlazi od kuće, spotiče se, a onda...
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih

Gradonačelnik Kraljeva prisustvovao sastanku SNS-a u Miločaju, građani ga dočekali jajima, došlo do koškanja s policijom (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Papa Franja danas imao dve repiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana