Повезане вести
Овакву патњу и бол не би пожелео никоме: Ђулкица објавила фотографију са Синаном у болничкој постељи, срце ће вам пући…
Курир 01.06.2018
Синан Сакић преминуо је јутрос у Београду, у свом дому након борбе са тешком болешћу. Синанова породица неутешна је након његовом одласка, а ћерка легенде народне музике, Ђулкица не може да се помири са губитком оца. "Вољени… »
Смрт Синана Сакића туга на дорћолу: Синови носили оца у ковчегу, мајка јецала, Џеј неутешан (видео)
Вечерње новости 01.06.2018
Тело певача Синана Сакића превезено је данас око 13 часова у Лозницу где ће у понедељак бити сахрањен. Тело певача Синана Сакића превезено је данас око 13 часова у Лозницу где ће у понедељак бити сахрањен. Испред породичног… »
Синанова породица неутешна: "Издржаћемо све..."
Блиц 01.06.2018
Синан Сакић преминуо је јутрос у свом дому на Дорћолу, након борбе са дугом и тешком болешћу. Породица Синана Сакића неутешна је након одласка легенде народне музике. Синанов син Ернест у сузама је због оца, отворио је врата дома… »
Порука шабана упућена синану гађа у срце: Све се обрушило на њега сиротог! А овај њихов сан је распршен!
Курир 01.06.2018
Легендарни певач Синан Сакић преминуо је рано јутрос у Београду у породичном стану на Дорћолу, након што је изгубио битку са тешком болешћу. Од Синана се данас опрашта породица, велики број познатих личности, његових колега и… »
Јецаји испратили синана у лозницу: Изгубили смо великог пријатеља и уметника... Чим ми је Сабина јавила долетео сам у стан…
Курир 01.06.2018
Славни фолк певач Синан Сакић изгубио је битку са болешћу на дан када је требало да му буде саопштен датум трансплатације јетре. Преминуо је јутрос у породичном стану на Дорћолу у Београду, сазнаје Курир. Биће сахрањен у… »
СИН СИНАНА САКИЋА: Био сам уз оца када је преминуо јутрос
Свет & Скандал 01.06.2018
Син Синана Сакића, Ернест, био је уз оца када је преминуо . “Тата је преминуо јутрос око шест сати. Ја сам био са њим кад се то десило. Нико из продице није у стању да прича јер су сви у шоку”, рекао је Ернест и додао да ће… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 25 минутајош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 45 минутајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 35 минутајош 1 повезана