Povezane vesti
Ovakvu patnju i bol ne bi poželeo nikome: Đulkica objavila fotografiju sa Sinanom u bolničkoj postelji, srce će vam pući…
Kurir 01.06.2018
Sinan Sakić preminuo je jutros u Beogradu, u svom domu nakon borbe sa teškom bolešću. Sinanova porodica neutešna je nakon njegovom odlaska, a ćerka legende narodne muzike, Đulkica ne može da se pomiri sa gubitkom oca. "Voljeni moj, jedini moj, prespavao… »
Smrt Sinana Sakića tuga na dorćolu: Sinovi nosili oca u kovčegu, majka jecala, Džej neutešan (video)
Večernje novosti 01.06.2018
Telo pevača Sinana Sakića prevezeno je danas oko 13 časova u Loznicu gde će u ponedeljak biti sahranjen. Telo pevača Sinana Sakića prevezeno je danas oko 13 časova u Loznicu gde će u ponedeljak biti sahranjen. Ispred porodičnog doma pritiže porodica… »
Sinanova porodica neutešna: "Izdržaćemo sve..."
Blic 01.06.2018
Sinan Sakić preminuo je jutros u svom domu na Dorćolu, nakon borbe sa dugom i teškom bolešću. Porodica Sinana Sakića neutešna je nakon odlaska legende narodne muzike. Sinanov sin Ernest u suzama je zbog oca, otvorio je vrata doma i okupljenim novinarima… »
Poruka šabana upućena sinanu gađa u srce: Sve se obrušilo na njega sirotog! A ovaj njihov san je raspršen!
Kurir 01.06.2018
Legendarni pevač Sinan Sakić preminuo je rano jutros u Beogradu u porodičnom stanu na Dorćolu, nakon što je izgubio bitku sa teškom bolešću. Od Sinana se danas oprašta porodica, veliki broj poznatih ličnosti, njegovih kolega i prijatelja. Onaj koji je… »
Jecaji ispratili sinana u loznicu: Izgubili smo velikog prijatelja i umetnika... Čim mi je Sabina javila doleteo sam u stan…
Kurir 01.06.2018
Slavni folk pevač Sinan Sakić izgubio je bitku sa bolešću na dan kada je trebalo da mu bude saopšten datum transplatacije jetre. Preminuo je jutros u porodičnom stanu na Dorćolu u Beogradu, saznaje Kurir. Biće sahranjen u Loznici, najverovatnije u… »
SIN SINANA SAKIĆA: Bio sam uz oca kada je preminuo jutros
Svet & Skandal 01.06.2018
Sin Sinana Sakića, Ernest, bio je uz oca kada je preminuo . “Tata je preminuo jutros oko šest sati. Ja sam bio sa njim kad se to desilo. Niko iz prodice nije u stanju da priča jer su svi u šoku”, rekao je Ernest i dodao da će sahrana najverovatnije biti… »
Vesti dana »
uživo Venecuela posle hapšenja Madura: Delsi Rodrigez preuzima vlast, Tramp preti "visokom cenom", Maduro pred sudom
NIN pre 1 satjoš 40 povezanih
Penjaroja progovorio o Tajrikovom odlasku: „Nije bilo moguće da nastavi, mi želimo igrače koji će ponosno nositi dres Partizana!“
Hot sport pre 22 minutajoš 25 povezanih
Njega je Tramp nazvao bolesnikom koji diluje kokain! Oglasio se predsednik Kolumbije: Moje ime se ne pojavljuje u sudskim dokumentima (foto)
Kurir pre 18 minutajoš 17 povezanih
"Putevi Srbije" upozorili na deonice na kojima od jutros ima snega
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 15 povezanih