Povezane vesti
Kraj veze! Teodora poručila Gastozu: Stavila sam tačku!
Svet & Skandal 01.06.2018
Teodora Radoičić je rešila da stavki tačku na vezu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. “Stavila sam tačku na vezu sa Gastozom, želim da se fokusiram samo na sebe! Odlučila sam da poslušam nekad mišljenja drugih”, rekla je takmičarka i isporvocirala… »
Žestoka svađa teodore i Gastoza: Odlučila sam da poslušam mišljenja drugih! Stavila sam tačku!
Kurir 01.06.2018
Tokom jutarnje emisije u "Parovima", par koji je poslednjih mesec dana privuka veliku pažnju javnosti, vodili su žučnu raspravu. Naime, Teodora je na poziv gledalaca dala konkretan odgovor: "Stavila sam tačku na vezu sa Gastozom, želim da se fokusiram… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
(Foto) Prizor kao da je pala atomska bomba! Ovako izgleda mesto požara gde su odjekivale detonacije kod Beograda: Kamion izgoreo do neprepoznatljivosti
Blic pre 1 satjoš 41 povezana
Beograd: Predstavnici akademske zajednice blokirali raskrsnicu ispred vlade Srbije
Beta pre 15 minutajoš 15 povezanih
Sutra u Kraljevu Dan žalosti i sahrana pripadnika Vojske Srbije koji je poginuo u misiji UN u Libanu
Nova pre 15 minutajoš 18 povezanih