Povezane vesti

Sud vratio Đilasovu tužbu, traže preciznu adresu Vučića

Sud vratio Đilasovu tužbu, traže preciznu adresu Vučića

N1 Info 01.06.2018
Vuk Jeremić podneo tužbu protiv Aleksandra Vučića zato što ga je nazvao "šefom međunarodne bande lopova". Tužbu Dragana Đilasa protiv Vučića, sud vratio, sa zahtevom da se precizno odredi prebivalište predsednika. Izvor: N1 Predsednik Narodne… »
Jeremić: Zvanično sam podneo tužbu protiv Vučića

Jeremić: Zvanično sam podneo tužbu protiv Vučića

Vesti online 01.06.2018
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić tužio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer ga je nazvao "šefom međunarodne bande lopova". "Danas sam i zvanično podneo tužbu protiv Vučića zbog toga što me je javno, i bez dokaza, nazvao šefom… »
Vuk Jeremić tužio Vučića jer ga je nazvao šefom bande

Vuk Jeremić tužio Vučića jer ga je nazvao šefom bande

N1 Info 01.06.2018
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je tužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer ga je nazvao "šefom međunarodne bande lopova". "Danas sam i zvanično podneo tužbu protiv Vučića zbog toga što me je javno, i bez dokaza… »
Jeremić tužio Vučića zbog klevete

Jeremić tužio Vučića zbog klevete

Slobodna Evropa 01.06.2018
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u petak da je tužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer ga je nazvao "šefom međunarodne bande lopova". "Danas sam i zvanično podneo tužbu protiv Vučića zbog toga što me je javno, i bez… »
Vučić ne stanuje na Andrićevom vencu, Đilasu vraćena tužba na dopunu

Vučić ne stanuje na Andrićevom vencu, Đilasu vraćena tužba na dopunu

Beta 01.06.2018
Prvi osnovni sud u Beogradu vratio je tužbu Draganu Djilasu protiv predsednika Republike Aleksandra Vučića sa zahtevom da "precizno odredi prebivalište ili boravište tuženog", saznaje danas agencija Beta. Kako se navodi u rešenju, ispravka je… »

Vesti dana »