Povezane vesti
Kijina majka ogorčena na anabelu: Zgrožena sam da tapše po duševnom bolu moje ćerke! A evo šta je rekla o Gagiju! (video)
Kurir 01.06.2018
Majka Kristine Kocakar, Nadica Zeljković je ogorčena na ponašanje Luninih roditelja Anabele Atijas i Gagija Đoganija, pa je žestoko oplela po njima. Nadica nije krila koliko je besna zbog reakcie koju je imala Anabela na loše zdravstveno stanje njene… »
NADICA OGORČENA NA LUNINU MAMU: Zgrožena sam Anabelinim ponašanjem (video)
Svet & Skandal 01.06.2018
Kijina mama Nadica gostovala je na Pinku i dotakla se teme o roditeljima Lune Đogani , ona nije krila svoju ogorčenost zbog reakcije koju je imala Anabela Atijas na loše zdravstveno stanje njene ćerke. “Taj bes kod Kristine će ugušiti ljubav i ona više… »
Vesti dana »
Zborovi danas organizuju Beogradski marš – šetnju gradom dugu 39 kilometara
Serbian News Media pre 2 satajoš 6 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - SAD bombardovale iransko ostrvo Harg; Mediji: Pogođena američka ambasada u Bagdadu
RTV pre 55 minutajoš 30 povezanih
Danas do +21, ali popodne u ovim delovima Srbije kiša! Zbog jedne pojave RHMZ upalio alarm: "Moguće su štete"
Blic pre 40 minutajoš 22 povezane
Sorensen sa Kurtijem u Prištini: Zakon o strancima i vozilima na KiM počinje sa primenom u ponedeljak
Euronews pre 55 minutajoš 15 povezanih
Mekintajer oduševio navijače: Poslao poruku na srpskom posle velike pobede Crvene zvezde
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih