Povezane vesti
Sinan je uz pesmu "Sine moj" lio suze, a ovo je razlog zašto: Plakao sam kao dete... Svako svoj teret nosi
Kurir 01.06.2018
Poznato je da je preminuli pevač Sinan Sakić umeo često da zaplače na sceni. Sve svoje emocije lak oje prenosio na publiku pevajući, a posebno onda kada bi i sam zaplakao. Međutim, pesma uz koju je plakao drugačije svakako je ona Muharema… »
Tragedija koja je obeležila život: Sinan se svaki put gušio u suzama kada bi pevao pesmu "Sine moj"
Blic 01.06.2018
Znalo se da Sinan često plače dok peva, snimci sa koncerata to jasno pokazuju, ali postoji ta jedna pesma koju peva i plače - drugačije, ličnije, dirljivije, a u pitanju je numera Muharema Serbezovskog "Sine moj". Naime, sin Sinana Sakića, Rašid… »
Vesti dana »
Posle eksplozije i oštećenja kanala Ibar - Lepenac: U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom
Kurir pre 3 satajoš 6 povezanih
Zelenski spreman za primirje ako Ukrajina uđe u NATO s teritorijom koju sada kontroliše
Danas pre 8 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Best On the internet Black-jack Real money United states Greatest Blackjack Game
PP media pre 1 satjoš 5 povezanih
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 8 satijoš 1 povezana