Povezane vesti

Orlovi krenuli u Austriju, pogledajte u kakvom raspoloženju (foto)

Orlovi krenuli u Austriju, pogledajte u kakvom raspoloženju (foto)

Srbija danas 02.06.2018
Mečevi u Gracu na programu 4. i 9. juna. Fudbalska reprezentacija Srbije krenula je ka Austriji gde će se pripremati za predstojeće Svetsko prvenstvo, u Rusiji. Selektor Mladen Krstajić u petak je izabrao 23 putnika za Mondijal (više pročitajte ), a… »
Mijata "precrtao" sistem: Krstajić objasnio kako se opredelio za prekobrojne

Mijata "precrtao" sistem: Krstajić objasnio kako se opredelio za prekobrojne

Večernje novosti 02.06.2018
Radonjić i Živković su dobili malu prednost u odnosu na Gaćinovića i Maksimovića zbog načina na koji ćemo igrati - rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije. MUNDIJALSKA groznica se pojačava, "orlovi" su danas stigli na završne pripreme… »
ANALIZA: Mijat Gaćinović nije za Svetsko prvenstvo?!

ANALIZA: Mijat Gaćinović nije za Svetsko prvenstvo?!

Dnevnik 02.06.2018
Reprezentacija Srbije u fudbalu otputovala je u Austriju na pripreme za Svetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji koje počinje 14. juna, a sa spiska odabranih 23 igrača izbačen je Mijat Gaćinović. Zašto, pitamo se? Gaćinović je bio deo ove ekipe koja… »
Sletela ekspedicija Srbije, jedva čekamo ponedeljak!

Sletela ekspedicija Srbije, jedva čekamo ponedeljak!

Sportske.net 02.06.2018
Reprezentacija Srbije već se nalazi u Austriji. Mladen Krstajić je presekao, skratio je spisak putnika, dobili smo konačni na kome ima 23 imena i svi oni su danas stigli u Austriju gde će se odraditi deo priprema pred odlazak u našu bazu u Rusiji… »
''Orlovi'' otputovali u Austriju, vreme je da ih vidimo na delu!

''Orlovi'' otputovali u Austriju, vreme je da ih vidimo na delu!

Sportske.net 02.06.2018
Slede dve prijateljske utakmice, a onda i ono pravo. Posle pet dana treninga u Staroj Pazovi, reprezentativci Srbije danas se sele u Austriju, gde će odigrati i dve kontrolne utakmice pred put na Svetsko prvenstvo u Rusiju. Selektor Mladen Krstajić je… »
Krstajić o spisku: Ne postoji tu ništa lično

Krstajić o spisku: Ne postoji tu ništa lično

Novi magazin 02.06.2018
Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je danas u Austriju gde će odigrati dve pripremne utakmice za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji. Selektor Mladen Krstajić poveo je 23 igrača koji će igrati na Mundijalu. "Ne postoji tu ništa lično… »
Gaćinović kratak: Orlovi, srećno

Gaćinović kratak: Orlovi, srećno

N1 Info 02.06.2018
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen krstajić poveo je 23 igrača u subotu ujutro, na završne pripreme pred Svetsko prvenstvo u Rusiji, a među njima svoje mesto na spisku nisu pronašli golman Aleksandar Jovanović, defanzivac Matija… »
Orlovi odleteli u Austriju, Krstajić objasnio ko je zbog čega precrtan

Orlovi odleteli u Austriju, Krstajić objasnio ko je zbog čega precrtan

Vesti online 02.06.2018
Žao mi je. I teško mi je bilo da odlučim... Ali moja je odgovornost koga ću povesti, poručio selektor Srbije. Najbolja reprezentacija Srbije otputovala je na pripreme u Austriju. Selektor Mladen Krstajić poveo je 23 igrača koji će igrati na… »
Orlovi odleteli u Austriju, Krstajić objasnio ko je zbog čega precrtan (foto)

Orlovi odleteli u Austriju, Krstajić objasnio ko je zbog čega precrtan (foto)

Mozzart sport 02.06.2018
Žao mi je. I teško mi je bilo da odlučim... Ali moja je odgovornost koga ću povesti, poručio naš selektor. Najbolja reprezentacija Srbije otputovala je na pripreme u Austriju. Selektor Mladen Krstajić poveo je 23 igrača koji će igrati na… »
Mundijal sve bliži: "Orlovi" otišli u Austriju

Mundijal sve bliži: "Orlovi" otišli u Austriju

Mondo 02.06.2018
Reprezentacija Srbije poletela je u bazu u kojoj će provesti narednih nedelju dana. Poznat je definitivni spisak selektora Mladena Krstajića, odavno su poznati rivali, termini... Sve je spremno, još samo da počne! Tačnije, pre nego što počne ono… »
Krstajić o spisku, Mijatu, Nemanji, Matiji...

Krstajić o spisku, Mijatu, Nemanji, Matiji...

Mondo 02.06.2018
Uoči puta u Austriju, selektor reprezentacije Srbije objasnio je kako je sastavio konačnu listu imena igrača koji će igrati na Svetskom prvenstvu. "Žao mi je, nema ništa lično" Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je u subotu u Austriju na… »
"Gaćinović je otpao zbog sistema, ja sam odgovoran"

"Gaćinović je otpao zbog sistema, ja sam odgovoran"

N1 Info 02.06.2018
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić u subotu ujutro na završne pripreme pred Svetsko prvenstvo u Rusiji poveo je 23 igrača. Krstajić je dan ranije saopštio imena četvorice fudbalera koji neće putovati u Austriju gde "orlove"… »
Krstajić objasnio - Evo zašto Gaćinović ne ide na Mundijal! Malo je nedostajalo da i Bane bude precrtan!

Krstajić objasnio - Evo zašto Gaćinović ne ide na Mundijal! Malo je nedostajalo da i Bane bude precrtan!

Sportske.net 02.06.2018
Juče smo saznali i konačan spisak igrača koji će predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Najviše komentara izazvalo je izostavljanje Mijata Gaćinovića. Selektor objasnio zašto je to učinio. Mijat Gaćinović je tokom kvalifikacija za… »
‘Orlovi’ odleteli u austriju: Krstajić obrazložio svoju odluku, postoji razlog zašto Gaćinović nije na spisku…

‘Orlovi’ odleteli u austriju: Krstajić obrazložio svoju odluku, postoji razlog zašto Gaćinović nije na spisku…

Hot sport 02.06.2018
Fudbalska reprezentacija Srbije krenula je jutros sa aerodroma ‘Nikola Tesla’ put Austrije gde će u Gracu odigrati dve prijateljske utakmice pred Mondijal u Rusiji. Selektor Srbije Mladen Krstajić poveo je 23 igrača koji će igrati na Mundijalu, a… »
Krstajić objasnio zašto u Rusiju ne vodi Maksimovića i Gaćinovića!

Krstajić objasnio zašto u Rusiju ne vodi Maksimovića i Gaćinovića!

Telegraf 02.06.2018
Selektor obrazložio svoju odluku da Zlatni Orlići ne putuju na Mundijal Povezane vesti Najnovije iz kategorije Sport. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da su Nemanja Maksimović i Mijat Gaćinović "otpali" sa… »
„Odmor“ je prošao, počinje pravi rad

„Odmor“ je prošao, počinje pravi rad

Danas 02.06.2018
Fudbalska reprezentacija Srbije završila prvi deo priprema u Staroj Pazovi Fudbalske reprezentacija Srbije završila je prvi deo priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji. Zapravo, minuli dani provedeni u Sportskom centru u Staroj Pazovi su… »
Hotsport anketa: Mladen Krstajić je rekao svoje, da li je nacija saglasna što se tiče ‘otpisanih’?

Hotsport anketa: Mladen Krstajić je rekao svoje, da li je nacija saglasna što se tiče ‘otpisanih’?

Hot sport 02.06.2018
Odlučeno je, Krstajić je sastavio spisak od 23 imena putnika za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Među otpisanima našla su se četiri igrača, trojica iz polja i jedan golman. Kako je selektor govorio u prethodnom periodu, i sam je nekoliko puta bio… »

Vesti dana »