Повезане вести
Орлови кренули у Аустрију, погледајте у каквом расположењу (фото)
Србија данас 02.06.2018
Мечеви у Грацу на програму 4. и 9. јуна. Фудбалска репрезентација Србије кренула је ка Аустрији где ће се припремати за предстојеће Светско првенство, у Русији. Селектор Младен Крстајић у петак је изабрао 23 путника за Мондијал… »
Мијата "прецртао" систем: Крстајић објаснио како се определио за прекобројне
Вечерње новости 02.06.2018
Радоњић и Живковић су добили малу предност у односу на Гаћиновића и Максимовића због начина на који ћемо играти - рекао је селектор фудбалске репрезентације Србије. МУНДИЈАЛСКА грозница се појачава, "орлови" су данас стигли на… »
АНАЛИЗА: Мијат Гаћиновић није за Светско првенство?!
Дневник 02.06.2018
Репрезентација Србије у фудбалу отпутовала је у Аустрију на припреме за Светско фудбалско првенство у Русији које почиње 14. јуна, а са списка одабраних 23 играча избачен је Мијат Гаћиновић. Зашто, питамо се? Гаћиновић је био… »
Слетела експедиција Србије, једва чекамо понедељак!
Спортске.нет 02.06.2018
Репрезентација Србије већ се налази у Аустрији. Младен Крстајић је пресекао, скратио је списак путника, добили смо коначни на коме има 23 имена и сви они су данас стигли у Аустрију где ће се одрадити део припрема пред одлазак у… »
''Орлови'' отпутовали у Аустрију, време је да их видимо на делу!
Спортске.нет 02.06.2018
Следе две пријатељске утакмице, а онда и оно право. После пет дана тренинга у Старој Пазови, репрезентативци Србије данас се селе у Аустрију, где ће одиграти и две контролне утакмице пред пут на Светско првенство у Русију… »
Орлови одлетели у Аустрију, Крстајић објаснио ко је због чега прецртан
Вести онлине 02.06.2018
Жао ми је. И тешко ми је било да одлучим... Али моја је одговорност кога ћу повести, поручио селектор Србије. Најбоља репрезентација Србије отпутовала је на припреме у Аустрију. Селектор Младен Крстајић повео је 23 играча који… »
Гаћиновић кратак: Орлови, срећно
Н1 Инфо 02.06.2018
Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен крстајић повео је 23 играча у суботу ујутро, на завршне припреме пред Светско првенство у Русији, а међу њима своје место на списку нису пронашли голман Александар Јовановић… »
Крстајић о списку: Не постоји ту ништа лично
Нови магазин 02.06.2018
Фудбалска репрезентација Србије отпутовала је данас у Аустрију где ће одиграти две припремне утакмице за предстојеће Светско првенство у Русији. Селектор Младен Крстајић повео је 23 играча који ће играти на Мундијалу. "Не постоји… »
Орлови одлетели у Аустрију, Крстајић објаснио ко је због чега прецртан (фото)
Моззарт спорт 02.06.2018
Жао ми је. И тешко ми је било да одлучим... Али моја је одговорност кога ћу повести, поручио наш селектор. Најбоља репрезентација Србије отпутовала је на припреме у Аустрију. Селектор Младен Крстајић повео је 23 играча који ће… »
Крстајић о списку, Мијату, Немањи, Матији...
Мондо 02.06.2018
Уочи пута у Аустрију, селектор репрезентације Србије објаснио је како је саставио коначну листу имена играча који ће играти на Светском првенству. "Жао ми је, нема ништа лично" Фудбалска репрезентација Србије отпутовала је у… »
Мундијал све ближи: "Орлови" отишли у Аустрију
Мондо 02.06.2018
Репрезентација Србије полетела је у базу у којој ће провести наредних недељу дана. Познат је дефинитивни списак селектора Младена Крстајића, одавно су познати ривали, термини... Све је спремно, још само да почне! Тачније, пре… »
"Гаћиновић је отпао због система, ја сам одговоран"
Н1 Инфо 02.06.2018
Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић у суботу ујутро на завршне припреме пред Светско првенство у Русији повео је 23 играча. Крстајић је дан раније саопштио имена четворице фудбалера који неће путовати у… »
‘Орлови’ одлетели у аустрију: Крстајић образложио своју одлуку, постоји разлог зашто Гаћиновић није на списку! (фотогалерија)…
Хот спорт 02.06.2018
Фудбалска репрезентација Србије кренула је јутрос са аеродрома ‘Никола Тесла’ пут Аустрије где ће у Грацу одиграти две пријатељске утакмице пред Мондијал у Русији. Селектор Србије Младен Крстајић повео је 23 играча који ће… »
Крстајић објаснио - Ево зашто Гаћиновић не иде на Мундијал! Мало је недостајало да и Бане буде прецртан!
Спортске.нет 02.06.2018
Јуче смо сазнали и коначан списак играча који ће представљати Србију на Светском првенству у Русији. Највише коментара изазвало је изостављање Мијата Гаћиновића. Селектор објаснио зашто је то учинио. Мијат Гаћиновић је током… »
Крстајић објаснио зашто у Русију не води Максимовића и Гаћиновића!
Телеграф 02.06.2018
Селектор образложио своју одлуку да Златни Орлићи не путују на Мундијал Повезане вести Најновије из категорије Спорт. Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић рекао је данас да су Немања Максимовић и Мијат… »
„Одмор“ је прошао, почиње прави рад
Данас 02.06.2018
Фудбалска репрезентација Србије завршила први део припрема у Старој Пазови Фудбалске репрезентација Србије завршила је први део припрема за предстојеће Светско првенство у Русији. Заправо, минули дани проведени у Спортском центру… »
Хотспорт анкета: Младен Крстајић је рекао своје, да ли је нација сагласна што се тиче ‘отписаних’?
Хот спорт 02.06.2018
Одлучено је, Крстајић је саставио списак од 23 имена путника за Светско првенство у Русији. Међу отписанима нашла су се четири играча, тројица из поља и један голман. Како је селектор говорио у претходном периоду, и сам је… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
РТВ пре 1 сатјош 25 повезаних
Временска прогноза: Могућа јутарња магла, током дана претежно сунчано и топло
Сербиан Невс Медиа пре 32 минутајош 15 повезаних