Povezane vesti
Flamingosi na naduvavanje su prošlost - ovog leta stiže nam mnogo odvratniji letnji trend
Telegraf 02.06.2018
Nije bilo te plaže i bazena koji prošlog leta nisu imali nekog flamingosa Povezane vesti Najnovije iz kategorije Život & Stil. Obavezan aksesoar svih in devojaka i influenserki prošleg leta bio je ružičasti flamingos, a ove godine je u pitanju druga roze… »
Zaboravite na flamingose na naduvavanje - stigao je novi, mnogo gori letnji trend
Noizz 02.06.2018
Prošle godine je na svim plažama širom sveta obavezan aksesoar bio džinovski flamingo na naduvavanje, koji apsolutno ničemu ne služi osim da se na njemu fotkate, pa to okačite na mreže jer, bože moj, ako to rade poznate žene, morami i svi mi ostali, zar… »
Vesti dana »

Promenljivo oblačno i nestabilno vreme u Srbiji sa upozorenjem na obilne padavine
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 33 povezane

"Po meni ovo je veliki PROBLEM": Ekonomista otkriva za Telegraf kako dogovor Trampa sa EU može pogoditi Srbiju
Telegraf pre 10 minutajoš 61 povezana

Svetislav Pešić objavio spisak košarkaša Srbije za Evrobasket 2025 sa Nikolom Jokićem kao liderom
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 39 povezanih

Novi Sad: Spor oko spomenika žrtvama nadstrešnice – opozicija protiv predlagača SNS-a
Serbian News Media pre 10 minutajoš 15 povezanih