Povezane vesti
Rekla je da bi bila sa njim da nema slobe: Luna raskrinkana, sve je bliža sa ovim učesnikom! Radanović izgoreo od ljubomore…
Kurir 02.06.2018
Sloba Radanović je danas priznao da je ljubomoran kada neko priđe Luni Đogani. "Šta ja radim? Ti i ja smo završili! Naivna sam! Šta ja toliko radim što tebi smeta? Što se družim sa ljudima? Šta sam se promenila? Stvoreni ste jedno za drugo. Kada… »
Zadruga: Sloba ljubomoran, Luna ljuta jer je ispala budala! (VIDEO)
Svet plus 02.06.2018
Sloba je priznao da je ljubomoran na druge muškarce iz rijalitija "Zadruga" koji su bliski sa njom. Luna je ljuta na njega jer smatra da je ispala budala pred celim svetom: "Ceo život ću zbog tebe biti ljubavnica!" Sloba Radanović i Luna Đogani… »
On puca od ljubomore: Slobino priznanje izenadilo ukućane i šokiralo Lunu! (video)
Kurir 02.06.2018
Nakon što je Slobodan Radanović priznao da je ljubomoran na druge muškarce kada su bliski sa Lunom Đogani, ova zadrugarka imala je pitanje u "Igri istine" upravo za pevača koji je sa blogerkom prevario ženu pred kamerama najgledanijeg rijaliti… »
Vesti dana »
Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 1 satjoš 105 povezanih
Odluka Vlade Srbije: Počela objava dokumenta o rekonstrukciji Železničke stanice, fakultetima povišica od 20 odsto
NIN pre 51 minutajoš 57 povezanih
Vlada Srbije počela sa objavljivanjem svih dokumenata koji se tiču pada nadstrešnice u Novom Sadu
Euronews pre 1 satjoš 55 povezanih
Korteo delija u Milanu: Isplivao snimak Zvezdinih ultrasa sa zabranjenog gostovanja! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 31 povezana
Posle nepuna četiri sata, završena blokada zgrade Policijske uprave Novi Sad
Beta pre 5 satijoš 27 povezanih