Povezane vesti

Rekla je da bi bila sa njim da nema slobe: Luna raskrinkana, sve je bliža sa ovim učesnikom! Radanović izgoreo od ljubomore…

Rekla je da bi bila sa njim da nema slobe: Luna raskrinkana, sve je bliža sa ovim učesnikom! Radanović izgoreo od ljubomore…

Kurir 02.06.2018
Sloba Radanović je danas priznao da je ljubomoran kada neko priđe Luni Đogani. "Šta ja radim? Ti i ja smo završili! Naivna sam! Šta ja toliko radim što tebi smeta? Što se družim sa ljudima? Šta sam se promenila? Stvoreni ste jedno za drugo. Kada… »
Zadruga: Sloba ljubomoran, Luna ljuta jer je ispala budala! (VIDEO)

Zadruga: Sloba ljubomoran, Luna ljuta jer je ispala budala! (VIDEO)

Svet plus 02.06.2018
Sloba je priznao da je ljubomoran na druge muškarce iz rijalitija "Zadruga" koji su bliski sa njom. Luna je ljuta na njega jer smatra da je ispala budala pred celim svetom: "Ceo život ću zbog tebe biti ljubavnica!" Sloba Radanović i Luna Đogani… »
On puca od ljubomore: Slobino priznanje izenadilo ukućane i šokiralo Lunu! (video)

On puca od ljubomore: Slobino priznanje izenadilo ukućane i šokiralo Lunu! (video)

Kurir 02.06.2018
Nakon što je Slobodan Radanović priznao da je ljubomoran na druge muškarce kada su bliski sa Lunom Đogani, ova zadrugarka imala je pitanje u "Igri istine" upravo za pevača koji je sa blogerkom prevario ženu pred kamerama najgledanijeg rijaliti… »

Vesti dana »