Povezane vesti
Rekla je da bi bila sa njim da nema slobe: Luna raskrinkana, sve je bliža sa ovim učesnikom! Radanović izgoreo od ljubomore…
Kurir 02.06.2018
Sloba Radanović je danas priznao da je ljubomoran kada neko priđe Luni Đogani. "Šta ja radim? Ti i ja smo završili! Naivna sam! Šta ja toliko radim što tebi smeta? Što se družim sa ljudima? Šta sam se promenila? Stvoreni ste jedno za drugo. Kada si sa… »
On puca od ljubomore: Slobino priznanje izenadilo ukućane i šokiralo Lunu! (video)
Kurir 02.06.2018
Nakon što je Slobodan Radanović priznao da je ljubomoran na druge muškarce kada su bliski sa Lunom Đogani, ova zadrugarka imala je pitanje u "Igri istine" upravo za pevača koji je sa blogerkom prevario ženu pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "… »
Vesti dana »
Delegacija DS i građani, kao i bivši premijer Zoran Živković odali poštu na grobu Zorana Đinđića
N1 Info pre 6 minutajoš 39 povezanih
Evropski indeksi u padu, cene nafte i gasa rastu, strah na tržištu energenata
RTV pre 41 minutajoš 23 povezane
"Nema mesta kao što je teniski raj": Novak se oglasio posle bolnog poraza, obratio se Drejperu - reagovao čuveni Brazilac
Nova pre 15 minutajoš 81 povezana
Ovaj dan je prekretnica i vrlo je blizu: RHMZ objavio tačan datum! Slede pljuskovi i pad temperature
Telegraf pre 45 minutajoš 22 povezane