Povezane vesti
"Otmu Kosovo Srbiji, pa pričaju da nema promena granica!"
Vesti online 03.06.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se kandiduje za člana Predsedništva BiH da bi u Sarajevu ojačao poziciju RS. - Idem u Sarajevo da ojačam snagu Republike Srpske i u mojim stavovima neće biti nikakvih kalkulacija. Sve što… »
Dodik: Otmu Kosovo, pa pričaju da nema promena granice
Sputnik 03.06.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se kandiduje za člana Predsedništva BiH da bi u Sarajevu ojačao poziciju RS. „Idem u Sarajevo da ojačam snagu Republike Srpske i u mojim stavovima neće biti nikakvih kalkulacija. Sve što… »
Dodik: Idem u Sarajevo da ojačam snagu Srpske
RTV 03.06.2018
BEOGRAD - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se kandiduje za člana Predsedništva BiH da bi u Sarajevu ojačao poziciju RS. "Idem u Sarajevo da ojačam snagu Republike Srpske i u mojim stavovima neće biti nikakvih kalkulacija. Sve… »
Dodik: Idem u Sarajevo da ojačam snagu Republike Srpske
Kurir 03.06.2018
Dodik kaže i da bi najbolji odnos Sarajeva i Banjaluke bio da se raziđu i da svako ima svoju državu. BEOGRAD - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se kandiduje za člana Predsedništva BiH da bi u Sarajevu ojačao poziciju RS. "Idem… »
Vesti dana »
‘Smrzli smo se, ali idemo do kraja’: Studenti peške iz Inđije, na biciklima iz Beograda ka Novom Sadu
Južne vesti pre 1 satjoš 39 povezanih
BLOG UŽIVO Dva teška incidenta na blokadama, u Novom Sadu automobil završio u jarku: Blokiran magistralni put u blizini Zlatibora
Nova pre 22 minutajoš 25 povezanih
Odgovor potrošača na visoke cene – bojkot velikih trgovinskih lanaca u Srbiji i regionu
RTS pre 2 satajoš 15 povezanih
Beograd: Završena blokada Brankovog mosta - poručeno da studente treba slediti
Beta pre 39 minutajoš 24 povezane