Povezane vesti
"Otmu Kosovo Srbiji, pa pričaju da nema promena granica!"
Vesti online 03.06.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se kandiduje za člana Predsedništva BiH da bi u Sarajevu ojačao poziciju RS. - Idem u Sarajevo da ojačam snagu Republike Srpske i u mojim stavovima neće biti nikakvih kalkulacija. Sve što… »
Dodik: Otmu Kosovo, pa pričaju da nema promena granice
Sputnik 03.06.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se kandiduje za člana Predsedništva BiH da bi u Sarajevu ojačao poziciju RS. „Idem u Sarajevo da ojačam snagu Republike Srpske i u mojim stavovima neće biti nikakvih kalkulacija. Sve što… »
Dodik: Idem u Sarajevo da ojačam snagu Srpske
RTV 03.06.2018
BEOGRAD - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se kandiduje za člana Predsedništva BiH da bi u Sarajevu ojačao poziciju RS. "Idem u Sarajevo da ojačam snagu Republike Srpske i u mojim stavovima neće biti nikakvih kalkulacija. Sve… »
Dodik: Idem u Sarajevo da ojačam snagu Republike Srpske
Kurir 03.06.2018
Dodik kaže i da bi najbolji odnos Sarajeva i Banjaluke bio da se raziđu i da svako ima svoju državu. BEOGRAD - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se kandiduje za člana Predsedništva BiH da bi u Sarajevu ojačao poziciju RS. "Idem… »
Vesti dana »

Vučić: EU će za sedam dana proglasiti Jadar za svoj strateški projekat
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih

Kremlj: Primirje na energetsku infrastrukturu tiče se rafinerija, gasovoda i elektrana
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Kvalifikacije za SP: Makedonci remizirali s Velsom, Crna Gora do pobjede u 96. minuti
Al Jazeera pre 44 minutajoš 1 povezana