Povezane vesti
Luna svim silama pokušava da se opravda: Rekla je da se Cecina ćerka fotošopira, a sada ju je uporedila sa najpoznatijom…
Kurir 03.06.2018
Luna Đogani je komentarisala fotografiju Anastasije Ražnatović na jednoj reklami, a sada je pokušala da objasni šta je htela da kaže. "Ja bih volela da sam čula da je ona isfotošopirana. Rekla sam da ne liči na sebe, jer ja poslednji put kada sam… »
Luna demantovala da se u rijalitiju Zadruga sprdala na račun Anastasije!
Svet plus 03.06.2018
Luna je žestoko demantovala da se u rijalitiju "Zadruga" sprdala na račun svoje nekadašnje prijateljice Anastasije Ražnatović i navela da je ponosna na to što se Cecina ćerka pojavila na slici gde reklamira jedan proizvod. Luna je više puta u toku… »
Luna ponovo pokušala da se izvuče: Žestoko demantovala da se sprdala na račun Anastasije Ražnatović!
Svet & Skandal 03.06.2018
Luna Đogani negirala je da se sprdala na račun Anastasije Ražnatović. A nekada su bile nerazdvojne! Luna se žestoko sprda na račun Anastasije Ražnatović (video) Ona je navela da je ponosna na to što se Cecina ćerka pojavila na slici gde… »
Vesti dana »
Haotičan početak drugog polugodišta u Srbiji, bunt prosvetara
BBC News pre 41 minutajoš 69 povezanih
Viši sud u Beogradu poništio odluku Advokatske komore Srbije o obustavi rada
Radio 021 pre 1 satjoš 39 povezanih
"Ovo je nezapamćena tragedija i ogromna tuga": Raška zavijena u crno nakon tragične smrti troje tinejdžera
Mondo pre 58 minutajoš 9 povezanih
Stanje povređenih osoba u požaru u Barajevu neizvesno i komplikovano
N1 Info pre 16 minutajoš 40 povezanih