Повезане вести
Кија открила где се све љубила са Слобом током трајања Задруге, а после Кристининог одговора Радановић је бурно реаговао
Телеграф 03.06.2018
- Како си то сада споменула - рекао је Слоба Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Задругари су одговарали на питања новинара, а једно од питања добила је Кија. Кристину су питали да ли се љубила са Слобом иза… »
Кад мислите да приведете циркус крају, да ли вас је срамота да се свађате, па мирите?! Мики се путем видео поруке обратио Кији…
Телеграф 03.06.2018
- Не, није ме срамота, рече особа која је гурнула и пљунила Надежду, па општила са њом! - одбрусила је Кија Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Задругари су данас имали прилику да погледају видео поруке и чују… »
Уништен Слобин билборд у Зрењанину! (фото)
Телеграф 03.06.2018
Певач је својим учешћем у Задрузи изазвао бурне реакције публике Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Слоба Радановић тренутно борави у Задрузи, а због тога што је јавно преварио своју супругу Кристину Коцкар и упловио… »
Слоба упоредио Кију и Луну, а после његових речи настао је хаос у Задрузи (видео)
Телеграф 03.06.2018
- Кристина је особа која да би дошла до циља гази преко свега, док Луна то није - рекао је Слоба Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Слоба Радановић добио је питање од бившег задругара Николе Арсића које има везе са… »
Кад хоћеш да чујеш шта причају Кија и Слоба ти мене ућуткујеш! Матора загрмела на Луну, Ђоганијева мисли да су се сви уротили…
Телеграф 03.06.2018
- Луна ми је пријатељ, а није ме саслушала ни једну реч коју смо Сања и ја причале. Какав пријатељ? - беснела је Матора Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Прошле ноћи дошло је до жестоке свађе између Сање… »
Слоба признао да је помислио да постоји шанса за помирење са Кијом, а онда је Луна проговорила о његовом и Кристинином…
Телеграф 03.06.2018
- Када су ме питали да ли постоји шанса за помирењем, први пут до тада сам рекао да мислим да постоји шанса кад изађемо напоље - признао је Слоба Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Прошле ноћи новинари су… »
Вести дана »

"У првим сатима смо имали преко 100 даваоца крви": Редови испред Црвеног крста у Сремској Митровици: Грађани дају крв за повређене у превртању аутобуса
Блиц пре 46 минутајош 110 повезаних

Нова тура снега: Ово ће бити најхладнија зима у последњих 20 година, ево када ће се забелети
Правда пре 2 сатајош 29 повезаних

МАПА Путин преко Србије иде на састанак са Трампом? Руски председник тражи заобилазни пут ка Будимпешти, ову су све опције које има на столу
Нова пре 16 минутајош 21 повезана

Пауновић: Могуће усвајање Закона о јединственом бирачком списку почетком новембра
Бета пре 3 сатајош 13 повезаних