Povezane vesti

Kija otkrila gde se sve ljubila sa Slobom tokom trajanja Zadruge, a posle Kristininog odgovora Radanović je burno reagovao

Kija otkrila gde se sve ljubila sa Slobom tokom trajanja Zadruge, a posle Kristininog odgovora Radanović je burno reagovao

Telegraf 03.06.2018
- Kako si to sada spomenula - rekao je Sloba Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Zadrugari su odgovarali na pitanja novinara, a jedno od pitanja dobila je Kija. Kristinu su pitali da li se ljubila sa Slobom iza automobila, a ona je iz topa… »
Uništen Slobin bilbord u Zrenjaninu! (foto)

Uništen Slobin bilbord u Zrenjaninu! (foto)

Telegraf 03.06.2018
Pevač je svojim učešćem u Zadruzi izazvao burne reakcije publike Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Sloba Radanović trenutno boravi u Zadruzi, a zbog toga što je javno prevario svoju suprugu Kristinu Kockar i uplovio u vezu sa Lunom… »
Kad mislite da privedete cirkus kraju, da li vas je sramota da se svađate, pa mirite?! Miki se putem video poruke obratio Kiji…

Kad mislite da privedete cirkus kraju, da li vas je sramota da se svađate, pa mirite?! Miki se putem video poruke obratio Kiji…

Telegraf 03.06.2018
- Ne, nije me sramota, reče osoba koja je gurnula i pljunila Nadeždu, pa opštila sa njom! - odbrusila je Kija Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Zadrugari su danas imali priliku da pogledaju video poruke i čuju pitanja koja su im postavili… »
Sloba uporedio Kiju i Lunu, a posle njegovih reči nastao je haos u Zadruzi (video)

Sloba uporedio Kiju i Lunu, a posle njegovih reči nastao je haos u Zadruzi (video)

Telegraf 03.06.2018
- Kristina je osoba koja da bi došla do cilja gazi preko svega, dok Luna to nije - rekao je Sloba Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Sloba Radanović dobio je pitanje od bivšeg zadrugara Nikole Arsića koje ima veze sa Kijom i Lunom. -… »
Kad hoćeš da čuješ šta pričaju Kija i Sloba ti mene ućutkuješ! Matora zagrmela na Lunu, Đoganijeva misli da su se svi…

Kad hoćeš da čuješ šta pričaju Kija i Sloba ti mene ućutkuješ! Matora zagrmela na Lunu, Đoganijeva misli da su se svi…

Telegraf 03.06.2018
- Luna mi je prijatelj, a nije me saslušala ni jednu reč koju smo Sanja i ja pričale. Kakav prijatelj? - besnela je Matora Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći došlo je do žestoke svađe između Sanje Stanković i Andrijane… »
Sloba priznao da je pomislio da postoji šansa za pomirenje sa Kijom, a onda je Luna progovorila o njegovom i Kristininom…

Sloba priznao da je pomislio da postoji šansa za pomirenje sa Kijom, a onda je Luna progovorila o njegovom i Kristininom…

Telegraf 03.06.2018
- Kada su me pitali da li postoji šansa za pomirenjem, prvi put do tada sam rekao da mislim da postoji šansa kad izađemo napolje - priznao je Sloba Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći novinari su postavljali pitanja… »

Vesti dana »