Povezane vesti
Milovan Jovanović: Ako Vučić postigne kompromis s Prištinom, osiguraće budućnost našoj deci
Kurir 03.06.2018
BEOGRAD - Sporazum s Prištinom je u interesu naroda, praviće se pod dirigentskom palicom SAD i očekujem da će predsednik Aleksandar Vučić uspeti da izdejstvuje najbolje moguće rešenje za Srbiju, rekao je novinar i politički analitičar Milovan Jovanović u… »
Milovan Jovanović: Izbori u DS su izbori za stečajnog upravnika! Demokrate više nikad samostalno neće preći cenzus!
Kurir 03.06.2018
Novinar Milovan Jovanović u Novom danu izjavio je da su izbori u Demokratskoj stranci zapravo predstavljali izbore za stečajnog upravnika DS. On je rekao da nije iznenađen izborom Lutovca za predsednika te stranke. "Ko god da je izabran, to je izbor za… »
Jovanović: Izbori u DS – izbori za stečajnog upravnika
N1 Info 03.06.2018
Sporazum s Kosovom je u interesu naroda, praviće se pod dirigentskom palicom SAD i očekujem da će predsednik Aleksandar Vučić uspeti da izdejstvuje najbolje moguće rešenje za Srbiju, rekao je novinar Milovan Jovanović u Novom danu. Rekao je i da su… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
Nafta skočila za skoro 7 odsto nakon što je Tramp rekao da će SAD nastaviti napade na Iran
Nova ekonomija pre 59 minutajoš 33 povezane
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 1 satjoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 45 minutajoš 43 povezane
Ratni obrazac indeksa S&P 500: Slom počinje svakog četvrtka
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 51 povezana