Povezane vesti
Ivana Peters stala u odbranu Lune: Takve osude i bljuvotine ja ne mogu da verujem da mogu da izgovore ljudi
Press 04.06.2018
- "Ljubavnica" i "nije moralno" "zlo" "...pred crkvom", govore ljudi koji niti poste niti poštuju osnovne stvari - napisala je Ivana. Jedna od najboljih srpskih pevačica Ivana Peters rešila je da prokomentariše zbivanja u " Zadruzi". Ona je stala u… »
Ivana Peters: Muka mi je, neću pažljivije pratiti rijaliti Zadruga!
Svet plus 04.06.2018
Ivana Peters podigla je veliku prašinu u javnosti time što je javno stala u odbranu Lune Đogani jer izgleda mnogi nisu očekivali da će ona uopšte komentarisati rijaliti "Zadruga", a još manje da će biti na strani Lune Đogani. Poručila je svojim… »
"Muka mi je od toga": Ivana Peters podigla prašinu komentarom o Luni Đogani, pa ponovo odbrusila
Blic 04.06.2018
Ivana Peters podigla je veliku prašinu u javnosti time što je javno stala u odbranu Lune Đogani, budući da mnogi nisu očekivali da će pevačica komentarisati dešavanja u rijalitiju. Ivana je osudila sve one koji, kako kaže, razapinju Lunu zbog veze sa… »
Dotakla se njene ćerke Lune: Nakon što je Ivana Peters prokomentarisala dešavanja oko "Zadruge", oglasila se Anabela!
Blic 04.06.2018
Poznata pevačica i nekadašnja članica grupa "Negativ" i "Tap 011" prokomentarisala je ono što joj je zapalo za oko, a tiče se rijalitija televizije "Pink", pa se malo potom povodom toga oglasila i majka Lune Đogani. - Par nedelja, jedno 2-3, bacala sam… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 48 povezanih

Zaštitnik građana danas razgovara sa osumnjičenima za napad na Kobre
Radio 021 pre 1 satjoš 42 povezane

Studenti u blokadi za večeras najavili nove proteste: "Gde smo ono stali?"
Radio 021 pre 1 satjoš 6 povezanih

Akademski plenum reagovao na izjave Ane Brnabić o tragediji u Novom Sadu
Glas Šumadije pre 59 minutajoš 21 povezana