Povezane vesti

Ivana Peters stala u odbranu Lune: Takve osude i bljuvotine ja ne mogu da verujem da mogu da izgovore ljudi

Ivana Peters stala u odbranu Lune: Takve osude i bljuvotine ja ne mogu da verujem da mogu da izgovore ljudi

Press 04.06.2018
- "Ljubavnica" i "nije moralno" "zlo" "...pred crkvom", govore ljudi koji niti poste niti poštuju osnovne stvari - napisala je Ivana. Jedna od najboljih srpskih pevačica Ivana Peters rešila je da prokomentariše zbivanja u " Zadruzi". Ona je stala u… »
Ivana Peters: Muka mi je, neću pažljivije pratiti rijaliti Zadruga!

Ivana Peters: Muka mi je, neću pažljivije pratiti rijaliti Zadruga!

Svet plus 04.06.2018
Ivana Peters podigla je veliku prašinu u javnosti time što je javno stala u odbranu Lune Đogani jer izgleda mnogi nisu očekivali da će ona uopšte komentarisati rijaliti "Zadruga", a još manje da će biti na strani Lune Đogani. Poručila je svojim… »
"Muka mi je od toga": Ivana Peters podigla prašinu komentarom o Luni Đogani, pa ponovo odbrusila

"Muka mi je od toga": Ivana Peters podigla prašinu komentarom o Luni Đogani, pa ponovo odbrusila

Blic 04.06.2018
Ivana Peters podigla je veliku prašinu u javnosti time što je javno stala u odbranu Lune Đogani, budući da mnogi nisu očekivali da će pevačica komentarisati dešavanja u rijalitiju. Ivana je osudila sve one koji, kako kaže, razapinju Lunu zbog… »
Dotakla se njene ćerke Lune: Nakon što je Ivana Peters prokomentarisala dešavanja oko "Zadruge", oglasila se Anabela!

Dotakla se njene ćerke Lune: Nakon što je Ivana Peters prokomentarisala dešavanja oko "Zadruge", oglasila se Anabela!

Blic 04.06.2018
Poznata pevačica i nekadašnja članica grupa "Negativ" i "Tap 011" prokomentarisala je ono što joj je zapalo za oko, a tiče se rijalitija televizije "Pink", pa se malo potom povodom toga oglasila i majka Lune Đogani. - Par nedelja, jedno 2-3, bacala… »

Vesti dana »